Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Proiectul rectificării bugetare, lansat în dezbatere publică / 

Breaking News:

Plăţi prin telefon cu aplicaţia Auto.ro

Tot mai mulţi şoferi aleg să-şi achite plăţile prin intermediul telefonului mobil utilizând aplicaţia Auto.ro. Circa 80.000 de plăţi auto s-au înregistrat în ultimul an. 

Rovinieta
Sursă foto: Auto.ro

Dintre totalul tranzacţiilor 30.000 dintre au fost pentru plata rovinietei, 20.000 pentru amenda de circulaţie, 20.000 pentru taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă şi alte 10.000 – plăţi diverse: carduri de asistenţă rutieră, poliţe RCA, parcare, anunţuri de autoturisme şi asigurări de călătorie.

S-a constatat că 75% dintre conducătorii auto preferă rovinieta de 7 zile iar 17% – pe cea pentru 1 zi. Numai 5% dintre şoferi optează pentru rovinieta de 12 luni iar 3%, pentru cele de 30 şi de 90 de zile, precizează Auto.ro, într-un comunicat remis redacţiei.

Amenda
Sursă foto: Auto.ro

Şoferii aleg să plătească jumătate din valoarea amenzilor de circulaţie, evitând astfel plata sumei întregi, prin încadrarea în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal.

Ei au posibilitatea să plătească amenda la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Taxa de pod
Sursă foto: Auto.ro

Totodată, 20.000 de şoferi au ales să nu mai aştepte la bariera de la staţia de taxare de pe podul Cernavodă şi să utilizeze aplicaţia Auto.ro înaintea trecerii, sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

“Trendul plăţilor din telefon se află în plină ascensiune, şoferii alegând tot mai mult să-şi eficientizeze timpul şi banii. Pentru anul 2016 estimăm o creştere cu 50%, respectiv depăşirea a 120,000 de plăţi auto realizate din telefon, utilizând aplicaţia Auto.ro”, a declarat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro a ajuns la 460.000 de instalări din Google Play, respectiv App Store şi are peste 4.700 de recenzii. Aplicaţia Auto.ro se instalează gratuit și oferă servicii utile oricărui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:

  • Plăti auto: Rovinietă, Amendă, Taxă de pod, Asistenţă rutieră, RCA, Parcare, Asigurare călătorie
  • Cerere Service: se primesc oferte de la service-uri la cerere
  • Locații auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
  • Mașini noi și second hand: peste 15.000 de anunțuri.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay

Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv