Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Servicii pentru partenerii ELKO, prin platforma iQuote pentru configurarea soluțiilor HPE

ELKO România anunță disponibilitatea platformei iQuote pentru partenerii săi. Este un sistem de cotații dezvoltat exclusiv pentru distribuitorii și revânzătorii HPE din întreaga lume, permițându-le acestora să livreze rapid cotații care reflectă disponibilitatea produselor regionale, prețul, promoțiile și stimulentele oferite.

Integrat în platforma de ecommerce a ELKO și accesibil direct din contul eCom al partenerului, iQuote este un instrument online ușor de utilizat care oferă acces la toate informațiile despre produse și ajută specialiștii companiilor partenere la construirea, configurarea, ofertarea și cumpărarea de produse HPE. iQuote este implementat în prezent în peste 60 de țări din întreaga lume, cu peste 5,5 milioane de cotații pe an generate în cadrul comunității de utilizatori în creștere.

Sistemul iQuote asigură acuratețea comenzii, îmbunătățind eficiența echipelor de pre-sales și reducând riscul de eroare. De asemenea, oferă configurații sau opțiuni suplimentare, care măresc valoarea pe care partenerii de canal o pot oferi clienților lor, precum și potențialul de a genera tranzacții mai mari.

Utilizatorii iQuote pot alege o unitate de sistem HPE și o pot configura conform specificațiilor alese cu o precizie de 100%. iQuote va solicita și ghida în mod inteligent utilizatorul dacă face o eroare tehnică. Cotațiile sunt stocate în cloud și pot fi exportate sau trimise ca și comenzi către Distribuitor / Revânzător.

iQuote facilitează găsirea rapidă a celor mai bine vândute produse, soluții și opțiuni recomandate, găsirea de răspunsuri tehnice la produse fără a apela la asistența prevânzare și crearea unor configurații rapide și precise. De exemplu, pe măsură ce se creează o ofertă, iQuote va afișa toate opțiunile compatibile pentru fiecare sistem și chiar validează că toate regulile de configurare sunt respectate.

De asemenea, utilizatorii iQuote au acces rapid și ușor la HPE FlexOffers. Conceput pentru clienții finali de tip IMM și oferte pentru proiecte mici, HPE Flex Offers este un program disponibil numai în iQuote, prin care partenerii obțin cele mai bune prețuri tranzacționale HPE cu reduceri incrementale pentru revânzători. În loc să aleagă dintre pachetele standard de stocare și configurație de server, partenerii au posibilitatea de a crea configurațiile exact așa cum au nevoie. Aceștia au acces la un număr de opțiuni eligibile, cum ar fi procesoare, memorie sau stocare, iar când este atins numărul de opțiuni eligibile, este deblocată o reducere exclusivă pentru configurația respectivă.

Iar pentru a ajuta revânzătorii să câștige puncte de stimulare, iQuote este integrat cu programul HPE Engage and Grow. 

„Suntem încântați că prin integrarea iQuote cu serviciile online ale ELKO Romania, putem oferi partenerilor noștri încă un instrument util în activitatea lor. Este încă un pas pe care îl facem în direcția strategică de a ne dezvolta capabilitățile și serviciile astfel încât să putem oferi suport partenerilor noștri în soluțiile pe care aceștia le promovează.” a declarat Mircea Ciucur, director comercial ELKO Romania.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv