Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Stațiile grafice HP ZBook cu Windows 10 Pro

ELKO România pune la dispoziție profesioniștilor din zona de creație, chiar și atunci când de află în mișcare, stațiile grafice HP ZBook cu Windows 10 Pro. 

Potrivit unui comunicat transmis redacției, stațiile de lucru mobile ZBook G8 oferă o putere consistentă pentru design 3D, editare video și dezvoltare VR. În același timp, HP este atentă la impactul asupra mediului utilizând, acolo unde este posibil, produse reciclate din metale, materiale plastice și materiale de ambalare 100% reciclabile. 

Cel mai uşor ZBook de 15,6″ de la HP oferă o mobilitate reală persoanelor care utilizează intensiv computerul tipic pentru afaceri. Oriunde te-ai afla, la birou sau în deplasare, ai tot ce-ţi trebuie pentru a-ţi revizui lucrările şi a-ţi gestiona proiectele, datorită performanţei de nivel profesional şi tastaturii numerice de dimensiuni normale. 

Cel mai mobil ZBook de 15″ de la HP, cu o greutate începând de la numai 1,71 kg, este creat pentru deplasări. Cu Wi-Fi® de trei ori mai rapid, 5G din clasa Gigabit şi bateria cu durată de viaţă mai mare, eşti echipat pentru mai multe zile în deplasare. Ecranul de confidenţialitate HP SureView Reflect protejează informaţiile sensibile de privirile indiscrete. Spui adio întreruperilor şi parcurgi rapid proiectele şi sarcinile solicitante graţie procesoarelor Intel® Core™ din a 11-a generaţie şi plăcii grafice NVIDIA® T500, certificate pentru aplicaţii profesionale. Deschizi fişiere mari şi rulezi mai multe aplicaţii simultan, pentru multitasking şi productivitate la viteze mari. 

Performanţa de desktop a acestui ZBook are acum un design incredibil de elegant şi subţire. Creează, randează, editează şi simulează cu uşurinţă, având simultan posibilitatea de a vizualiza în mişcare seturi complexe de date. Performanţa extremă nu a fost niciodată atât de portabilă cu HP ZBook Fury, care îți oferă șansa de a te bucura de performanţe neîntrerupte cu cele mai noi procesoare Intel® şi plăci grafice de până la NVIDIA RTX™ A5000 sau AMD Radeon Pro. Foloseşte urmărirea razelor în fundal în timp ce lucrezi la design sau partajează performanţele cu colegii folosind software-ul ZCentral Remote Boost inclus. Cu o grosime de numai 25,95 mm, greutate de 2,57 kg, vârful de gamă ZBook atinge performanţe extreme. Cu HP Sure View Reflect, ecranul te protejează de privirile indiscrete şi HP Sound Calibration elimină zgomotul de fundal nedorit.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv