Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Târg Multicultural, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (VIDEO)

Muzeul Naţional al Ţăranului Român găzduieşte timp de trei zile Târgul Multicultural “SALUT”, târg organizat cu ajutorul Fundaţiei ICAR.

afis_targ_39848700

De vineri, 30 octombrie, până duminică, 1 noiembrie 2015, curtea MNŢR va găzdui standuri pline de culoare şi farmec, din care veţi dori să luaţi cu voi o frântură acasă. Sunt invitate toate comunităţile de străini din România să-şi promoveze cultura la stand deschis.

Vizitatorii vor găsi la târg marochinărie, îmbrăcăminte, artizanat, statuete, mic mobilier, instrumente muzicale, bijuterii şi alte minunăţii din Camerun, Rwanda, Ucraina, Congo, Armenia, Peru şi alte ţări care au, în România, comunităţi despre viaţa şi cultura cărora mai avem multe de aflat.

Vizitatorii pot pleca acasă cu codiţe africane, cu portretul la subraţ, cu vreo brăţară plină de poveşti sau cu muzică în urechi şi bucurie în suflet.

Programul târgului:

Vineri, 30 octombrie: 14.00 – 18.00

Sâmbătă, 31 octombrie: 10.00 – 18.00

Duminică, 1 noiembrie: 10.00 – 17.00

Deviza târgului este “E vremea să dăm peste cap barometrele care arată că românii nu ştiu mai nimic despre străinii care trăiesc printre noi, despre valorile, obiceiurile şi cultura lor. Haideţi să-i cunoaştem!”.

Intrarea este liberă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv