Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

Tastatura Genius Scorpion K20, în 7 culori, distribuită de ELKOTech România

ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, a devenit distribuitorul oficial al brandurilor Genius şi GX, realizate de KYE Systems CORP.

tastatura K20_g01
Sursă foto: ELKOTech

Printre produsele care vor fi disponibile în ofertele partenerilor ELKOTech Romania se numără şi Genius Scorpion K20. Cea mai nouă tastatură Genius permite iluminarea în şapte culori a tastelor şi deţine 10 butoane multimedia.

Modelul este dedicat tinerilor pasionaţi de gaming, are un preţ atractiv şi o fiabilitate extinsă – tastele suportă aproximativ 10 milioane de apăsări.

”Considerăm că ELKOTech Romania este un partener care împărtășește aceleași valori și aceeaşi viziune cu noi, iar acest parteneriat înseamnă tocmai angajamentul nostru comun de a oferi împreună cele mai bune produse și servicii către clienții din România”, a declarat, în comunicatul remis redacţiei, Sebastian Cucu, reprezentant KYE Systems Corp.

KYE Systems CORP. a fost fondată în anul 1983 în Taiwan, iar în primii doi ani de activitate a dezvoltat mouse-uri şi scanere. În anul 1985, compania a lansat pe piaţă propria linie de produse, denumită Genius.

În prezent, KYE System CORP. este unul dintre liderii  pieţei de echipamente HID, Human Interface Devices, dezvoltând şi comercializând produse din categorii diversificate, precum: periferice PC (boxe, mouse-uri, tastaturi, căşti şi camere web), accesorii dedicate dispozitivelor mobile (boxe BT, căşti BT, power banks, tastaturi) şi accesorii de gaming (mouse-uri, tastaturi, căşti, boxe, mousepads).

“KYE Systems CORP. este unul dintre liderii mondiali în materie de periferice, reuşind, de la an la an, să lanseze tehnologii inovative. Produsele companiei au un raport calitate/preţ optim şi se adresează atât utilizatorilor de acasă, cât şi IMM-urilor. Semnarea acestui parteneriat de distribuţie completează portofoliul de dispozitive de computing pe care ELKOTech Romania îl oferă prin intermediul partenerilor săi”, a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

Din 2010, compania KYE Systems CORP. a devenit membru al Electronic Industry Citizenship Coalition (EICC), cea mai mare coaliţie de companii de electronice ce şi-au luat angajamentul de a oferi angajaţilor cele mai bune condiţii de muncă. EICC este formată, la nivel global, din peste 100 de companii cu venituri anuale cumulate de peste 3.000 de miliarde de dolari.

Detalii, la www.kyecom.com, iar pentru linia de produse Genius www.geniusnet.com.

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP, Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, Packard Bell, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanţi distribuitori IT din Europa de Est. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 9 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia şi Kazahstan.

ELKO reprezintă mai mult de 90 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv