Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Trupa Cargo recomandă “Revoluţia Lucrurilor Mici”: “Nu cei de sus ne-au omorât copiii”

Membrii trupei Cargo nu au putut trece impasibili peste tragedia din Club Colectiv, mai ales că îi considerau pe cei de la “Goodbye to Gravity” mari speranţe ale muzicii rock româneşti.

cargo

Totuşi, bănăţenii de la Cargo au o viziune mai altfel asupra celor petrecute în ultimele 10 zile în România.

Membrii trupei Cargo susţin că “nu cei de sus i-au omorât pe copiii din Club Colectiv, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu toţii. Cei implicaţi în nenorocirea asta au tratat jobul lor cu uşurinţă, aşa cum o facem cei mai mulţi dintre noi. De câte ori nu aţi spus sau aţi auzit … E ok, ce poate să se întâmple? sau … lasă că merge şi aşa … ori … Am experienţă, nu se poate întâmpla nimic”.

De asemenea, cei de la Cargo încurajează schimbarea sistemului, dar susţin că, mai întâi, “trebuie să facem Revoluţia Lucrurilor Mici. Fiecare să se privească în oglindă, asta este adevărata revoluţie”.

În legătură cu schimbarea clasei politice, membrii trupei Cargo susţin că “cei de la conducere nu vin de pe altă planetă. Tot noi suntem şi la poliţie şi la ghişeu şi la conducere. Ponta este doar un puşti care în 1990 a luat bătaie de la mineri”.

Ca şi concluzie, cei de la Cargo recomandă tuturor “să ne facem revizia tehnică la maşină aşa cum trebuie, să conducem generos, să începem să respectăm toate regulile şi să fim mai atenţi la cei din jurul nostru”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv