Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Orban l-a numit pe Berbeceanu prefect la Capitală în locul Cojanu, care a devenit inspector guvernamental la SGG /

Breaking News:
 

VIDEO. Premiile Grammy 2019: Childish Gambin a câștigat 4 trofee pentru “This Is America”

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut patru trofee la ediția a 61-a a premiilor Grammy – decernate duminică seară, la Los Angeles -, pentru piesa “This Is America”. El nu a fost însă prezent la gală.

Piesa a fost desemnată cel mai bun cântec al anului, devenind primul cântec rap din istorie recompensat cu prestigiosul trofeu. “This Is America” a mai primit 3 trofee – pentru cea mai bună înregistrare a anului, cel mai bun videoclip muzical şi cea mai bună interpretare rap.

La aceeaşi gală, muzicianul american Chris Cornell, care s-a sinucis în mai 2017, a obținut postum premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare rock cu piesa “When Bad Does Good”.

Fostul președinte american Jimmy Carter a câștigat la categoria “cel mai bun album vorbit” cu “Faith – A Journey for All”.

Kacey Musgraves a câștigat “Golden Hour” – premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, dar și trofeele pentru cea mai bună piesă country, “Space Cowboy”, și cea mai bună interpretare country, “Butterflies”.

Brandi Carlile – artista cu cele mai multe nominalizări anul acesta, 7 – a câștigat doar 3 premii Grammy, în categoriile dedicate genului Americana și American Roots au câștigat fiecare câte trei premii Grammy.

Lady Gaga aobținut și ea 3 trofee – pentru cea mai bună interpretare a unui duo/grup pop, pentru “Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului “A Star Is Born” (împreună cu Bradley Cooper) -, pentru “Joanne” – cea mai bună interpretare – și pentru “Shallow” – cel mai bun visual media.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul oficial al premiilor Grammy.

Anul trecut, starul retro R&B Bruno Mars a fost marele câștigător al galei Grammy, fiind recompensat cu șase premii, printre care trofeele pentru categoriile majore “cel mai bun album” (“24K Magic”), “cea mai bună înregistrare” și “cel mai bun cântec” (“24K Magic”).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv