Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

“Zdob şi Zdub”, concert aniversar

Trupa “Zdob şi Zdub” va susţine un concert special pe 20 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

sursa foto: zdob-si-zdub.com
sursa foto: zdob-si-zdub.com

A fost aleasă special data de 20 pentru că trupa de peste Prut aniversează anul acesta 20 de ani de activitate artistică.

Cu această ocazie va fi lansat în mod oficial şi în România albumul “20 de veri”. De pe acest album se remarcă piese precum “Ole Moldova”, “Sunt hoinar, sunt lăutar” sau “La o margine de munte”.

Solistul Roman Iagupov şi producătorul Igor Dinga promit un spectacol pe cinste mai ales că membrii “Zdob şi Zdub” şi-au “făcut deja mâna” cu un spectacol asemănător care a avut loc pe 19 septembrie la Chişinău, în faţa a peste 6.000 de spectatori.

Preţul unui bilet pentru concertul de la Arenele Romane variază între 50 şi 80 de lei, dar apropiaţii trupei susţin că spectacolul pus în practică va merita toţi banii.

În plus, cei de la “Zdob şi Zdub” pregătesc un spectacol unplugged pentru Ajunul Crăciunului şi un clip nou pentru piesa “Sunt hoinar, sunt lăutar”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv