Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Avocatul Poporului: Nicușor Dan și Mitrache au depus o petiție pe alt nume, Paula Popescu

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat, marți seară, că Nicușor Dan și Mitrache au venit la instituția pe care aceasta o conduce și au depus o petiție, dar pe alt nume, Paula Popescu, iar când li s-au cerut mai multe documente, nu le-au mai adus.

„Pe 12 decembrie 2019, Nicușor Dan a venit la sediul Avocatului Poporului, cu Mitrache, soția și avocatul lor, unde s-au întâlnit într-o audiență ad-hoc cu o adjunctă a Avocatul Poporului, iar din nota încheiată rezulta că ei s-au plâns că vor fi puși pe drumuri, că nu vor mai avea unde să locuiască în prag de iarnă. Au depus o petiție, dar nu pe numele lui Mitrache, ci pe numele Paula Popescu, o rudă a lui Mitrache, susținând că ei de fapt locuiesc acolo. Pe 17 decembriue, colegii mei au constatat că nu au documentele necesare și le-au trimis o adresă în care le-au cerut documentele care lipseau. Nu le-au mai trimis, drept care noi am decis să închidem acest dosar”, a relatat Renate Weber, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Renate Weber a spus că este un caz unic la instituția Avocatului Poporului când un parlamentar intervine „într-un caz personal”.

„Mi-am întrebat și eu colegii dacă au mai avut o situație în care un politician a venit în audiență pentru un caz personal. Mi-au răspuns că niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”.

Ea a ținut să precizeze că în calitate de europarlamentar a intervenit  pentru soluționarea problemelor cetățenilor numai strict prin intermediul biroului său oficial: „Eu personal, în 12 ani, am făcut-o strict prin biroul meu de eurodeputat, ca să fiu sigură că nu am nimic de reproșat”.

Înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan. Ciolacu: „Este un purtător de vorbe pentru interlopi”
A doua înregistrare cu Nicușor Dan. PSD a depus plângere penală la DNA
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv