Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Bode ridică din umeri, la un an de la atentatul cu bombă de la Arad: „Detalii poate da Parchetul, nu Poliţia”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, ridică din umeri la un an de la  atentatul cu bombă de la Arad, peste care s-a așternut tăcerea din partea autorităților.

În 29 mai 2021, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat exact când el a vrut să plece din parcare.

„Legat de ancheta de la Arad – pe 29 (mai – n.r.) se împlineşte un an, ştiţi foarte bine că acolo avem o anchetă coordonată de un procuror. Ministerul nostru încă din primele ore de după această tragedie a fost implicat în strângerea de probe. Sub coordonarea procurorului, am avut detaşaţi foarte mulţi poliţişti, de la mai multe structuri ale noastre acolo. Toate detaliile care pot fi date publice, pot fi făcute publice, nu le poate da Poliţia Română, nu le poate da Ministerul Afacerilor Interne, le dă Parchetul (General – n.r.). Evident că ne-am dori ca munca noastră şi tot ceea ce am făcut în acest timp şi am livrat către procurori să dea rezultate. Ne dorim la fel de mult, ca toţi românii, să elucidăm acest caz unic în aceşti 30 de ani”, a declarat Bode, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

„În România, astfel de atentate au mai încercat să fie realizate şi au fost dejucate. Iată că vorbim de un singur atentat în 30 de ani, care adus la această finalitate. (…) România este o ţară sigură. Nu vorbim de o reţea care să acţioneze în acest sens în România”, a adăugat Lucian Bode.

În acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fac cercetări pentru omor calificat cu premeditare.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv