Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Chirica, despre trimiterea lui în judecată: Sunt surprins, nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local

Trimis în judecată, miercuri, sub acuzația de abuz în serviciu, primarul Iașului, Mihai Chirica s-a declarat „surprins” de decizia procurorilor, susținând că nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local, potrivit expertizelor Curții de Conturi.

„Am aflat din mass-media de faptul că mai mulţi demnitari şi angajaţi ai Primăriei Municipiului Iaşi, printre care şi eu, au fost trimişi în judecată în dosarul contractării serviciilor de leasing pentru patru autoturisme. Opinia publică trebuie să ştie că în acest caz, deschis în urma unei plângeri, inclusiv Direcţia Naţională Anticorupţie a făcut verificări minuţioase, încă din 2013, timp de circa şase ani, constatând că nu există fapte de corupţie în competenţa sa. În plus, mai multe expertize, inclusiv ale Curţii de Conturi, precum şi instanţele de judecată au demonstrat că nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local, motiv pentru care mă simt surprins de această decizie”, a transmis, prin intermediul unei informări de presă, primarul Mihai Chirica.

El a adăugat că are încredere în justiţie şi va colabora pentru a demonstra nevinovăţia:

„Aşa cum am spus întotdeauna, am încredere deplină în actul de justiţie şi vom colabora cu judecătorii astfel încât să ne dovedim nevinovăţia cât mai repede. Personal, pentru a nu afecta imaginea oraşului nostru, am dorinţa ca acest proces să fie cât mai scurt şi rog instanţa să soluţioneze acest dosar cu înţelepciune şi celeritate”.

Primarul traseist de la PSD la PNL Mihai Chirica, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv