Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Iohannis a promulgat legea care anulează pensiile speciale ale parlamentarilor / POLITICĂ: Parlamentul dezbate în comisii proiectul Legii bugetului pe 2021 / Orban: „Votul final va fi dat marți, 2 martie” / 

Breaking News:

Condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, Dragoș Săvulescu a “tăiat-o” la Monte Carlo cu 50 de milioane de euro dați de Firea pe Parcul Verdi

Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo condamnat definitiv la închisoare, a dispărut din țară înainte de pronunțarea sentinței definitive de către un complet de 3 judecători de la Înalta Curte de Casați și Justiției, în noaptea de joi spre vineri.

Reamintim că în urmă cu doar câteva luni primărița guralivă Gabriela Firea a dat din banii bucureștenilor circa 50 de milioane de euro pe Parcul Verdi, un teren deținut de actualul pușcăriaș Dragoș Săvulescu! De această spoliere în valoare de 50 de milioane de euro nu sunt străini soțul Pandele și nașul Becali!

Polițiștii suspectează că Săvulescu ar fi plecat în Monte Carlo, însă el mai are și o reședință în SUA.

În din dosarul DNA privind retrocedarea ilegală de terenuri de pe faleza din Constanța și Mamaia au fost condamnați la închisoare cu executare, alături de Săvulescu, nume “ilustre”:

  • Radu Mazăre – la 9 ani
  • Nicușor Constantinescu – la 5 ani
  • Cristi Borcea – la 5 ani.

Notarul Aurel Jean Andrei, soțul judecătoarei Laura Andrei, fosta șefă a Tribunalului București, a scăpat cu doar 2 ani de închisoare cu suspendare. El a încheiat actele de retrocedare a terenurilor și de subevaluare a acestora.

Instanța a decis și confiscarea plajelor din Mamaia retrocedate ilegal. Dosarul ”Retrocedărilor” a fost trimis în judecată în 28 octombrie 2008, iar procesul a durat nu mai puțin de 10 ani.

În total, din totalul de 36 de inculpați, Instanța supremă a condamnat 32, iar 3 dintre ei au decedat în timpul judecării, timp de 10 ani a dosarului.

Citiți ca să înțelegeți legătura lui Firea cu Săvulescu…

SCHEMĂ! ADEVĂRATELE probleme ale lui FIREA: Pușcăria, tunurile financiare penale și eliminarea politică! 50 de milioane de euro pentru Parcul Verdi-Săvulescu !

Recunoașteți interpreții…
1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv