Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Iohannis a promulgat legea care anulează pensiile speciale ale parlamentarilor / POLITICĂ: Parlamentul dezbate în comisii proiectul Legii bugetului pe 2021 / Orban: „Votul final va fi dat marți, 2 martie” / 

Breaking News:

Cristi Borcea, audiat din nou la DNA

Afaceristul Cristian Borcea, fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, a fost audiat, marţi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa foto fanatik.ro
sursa foto fanatik.ro

Nu există deocamdată informaţii în legătură cu dosarul în care a fost audiat Borcea dar, cel mai probabil, acesta a fost obligat să dea din nou detalii în legătură cu dosarul în care fosta judecătoare Geanina Trenceanu a fost acuzată că a luat o şpagă de 220.000 de euro pentru a-i achita, în prima fază, pe cei opt oameni de fotbal din Dosarul Transferurilor.

Acuzată de luare de mită, Geanina Trenceanu a fost plasată, în cele din urmă, sub control judiciar. Aceasta s-a lăudat că a avut inclusiv o relaţie amoroasă cu Cristian Borcea.

De altfel, implicat iniţial în dosar ca suspect, Borcea ar putea scăpa de griji în condiţiile în care Ioan Becali şi-a asumat deja întreaga vină, luând toată povestea asupra sa.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv