Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

Cumnatul lui Geoană, dat în urmărire de Poliţie după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare

Cumnatul lui Geoană, Ionuț Costea (63 ani), fost angajat la Ministerul Finanţelor şi fost director al Eximbank, este dat în urmărire generală de Poliţie, după ce nu a fost de găsit în urma condamnării sale definitive la 6 ani de închisoare, în dosarul lui Sevastian Vlădescu (fost ministru PNL al Finanțelor în Guvernul Tăriceanu).

Vineri, în ziua condamnării, fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, care a primit o pedeapsă de 7 ani şi 4 luni de închisoare, s-a predat Poliţie şi a fost dus la penitenciar.

Mită. Fostul ministru PNL Sebastian Vlădescu și cumnatul lui Geoană merg la închisoare (condamnări definitive)

Acuzaţiile în dosarul în care au fost condamnaţi cei doi se referă la atribuirea unui contract de reabilitare a tronsonului de cale ferată Bucureşti – Constanţa către un consorţiu de firme austriece Swietelsky – Wiebe – Takenaka. În schimbul atribuirii contractului, oficialii români implicaţi în acest caz au cerut mită 20 milioane de euro. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv