Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Daniel Dragomir, trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Black Cube” abia după ce a fugit din țară

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul “Black Cube”, abia după ce a fugit din țară, cu puțin înainte de condamnarea definitivă la închisoare într-un dosar de corupție.

Dosarul „Black Cube” se referă la spionarea fostului procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis miercuri, Daniel Dragomir este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată, instigare la transfer neautorizat de date informatice, în formă continuată, instigare la fals informatic, în formă continuată, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice şi instigare la violarea secretului corespondenţei, în formă continuată.

Anterior, trei angajaţi ai firmei israeliene Black Cube – Yossi Barkshtein, Ron Weiner şi David Geclowicz – au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii români, ei primind în instanţă condamnări cu suspendare.

Daniel Dragomir a fost şeful grupării sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI.

El a fugit din România în luna iunie, cu puţin timp înainte de a fi condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, într-un alt dosar de fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la închisoare cu executare
123 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv