Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Danileț: CSM trebuie să reacționeze imediat pentru gestul “mizerabil” al lui Toader

Judecătorul Cristi Dănileț cere Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să reacționeze imediat, după ce Tudorel Toader ”a procedat într-un mod absolut mizerabil trimițând la Financial Times o scrisoare împotriva Codruței Kovesi”.

Iată ce a scris Danileț joi pe Facebook:

“Ministrul Justiției a procedat într-un mod absolut mizerabil trimițând la Financial Times o scrisoare împotriva Codruței Kovesi. CSM trebuie să reacționeze imediat!

Un astfel de atac este fără precedent: un procuror român este atacat în presa străină de un ministru al justiției din România. Modul în care este furnizată informația face că atacul care este împotriva fostei șefe DNA să fie îndreptat împotriva întregului sistem de justiție penală. Mai mult, faptele care i se impută de ministru procurorului sunt contrazise de realitate, iar demiterea lui Kovesi a fost una politică, fără îndoială.

Afirmațiile ministrului dovedesc disperarea unei părți a clasei politice și teama ca procurorul Kovesi să ajungă șef al Parchetului European”.

Toader o sabotează pe Kovesi și în Financial Times, după ce publicația a titrat: “Femeia potrivită pentru postul de procuror-șef al Europei”
324 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv