Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / JUSTIȚIE: DNA a pus sechestru pe averea lui Tăriceanu în dosarul șpăgii de 800.000 de dolari / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 

DNA a deschis dosar penal pentru containerele în care stau pacienții cu Covid la Sibiu

DNA a deschis un dosar penal legat de cumpărarea containerele pentru pacienți Covid amenajate la Spitalul județean Sibiu și care au costat 6 milioane de lei, a anunțat luni noul director al unității sanitare.

„Având în vedere că pe rolul Direcţiei Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba Iulia, există înregistrat un dosar penal cu privire la săvârşirea unor infracţiuni prevăzute de Legea 78/2000, prin Ordonanţa procurorului din cadrul DNA s-a dispus în data de 25.08.2020, predarea în fotocopie a documentelor referitoare la procedura privind atribuirea contractului de lucrări ‘Amplasare provizorie şi reversibilă – construcţii modulare spital’ precum şi plăţile efectuate până în prezent. SCJU Sibiu a răspuns acestei solicitări în data de 3 septembrie, predând documentele solicitate”, a declarat, pentru Agerpres, directorul SCJU Sibiu, lt. col. Constantin-Marinel Vlase.

Procurorii DNA au cerut documente de la conducerea spitalului.

Sibiul este județul cu cea mai mare rată de infectare cu Covid-19, iar capitala județului este carantinată.

Coronavirus: Rata de infectare a crescut la 6,13 în București, rămâne 8,17 în Ilfov și a scăzut la 8,62 judeţul Sibiu

Pacienții infectați cu Covid-19 au așteptat sub cerul liber consultațiile la Spitalul județean din Sibiu în lunile septembrie și octombrie, până la montatea containerelor.

În luna octombrie, Spitalul județean din Sibiu Sibiu anunţa că a cheltuit peste şase milioane de lei pentru aceste containere în care sunt saloane pentru pacienţi, fonduri date de Consiliul Judeţean.

Proiectul viza realizarea a două pavilioane modulare, amplasate în spatele Pavilionului Chirurgical, cu o suprafaţă de circa 750 de mp.

Reamintim că fosta șefă a spitalului, Lilian Coldea, a demisionat săptămâna trecută după presiunile publice ale guvernului, iar locul său a fost luat de un comandat militar.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv