Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Sindicatele critică negocierile de formă din partea lui Ciucă și Ciolacu / POLITICĂ: Guvernul a adoptat OUG cu majorările propuse dar refuzate de sindicate / Iohannis: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenenle naționale?” /

Breaking News:

DNA: Inspector antifraudă, trimis în judecată pentru trafic de influenţă (100.000 de euro)

Georgiana Popa, la data faptei inspector la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) București, a fost trimisă în judecată de DNA, miercuri, pentru trafic de influenţă, după ce a fost prinsă în flagrant când primea 100.000 de euro pretinși unui fost director al DGAF, bani pe care urma să-i dea unui procuror anticorupţie pentru ca martorul să primească o soluţie favorabilă într-un dosar în care ar fi fost cercetat.

Georgiana Popa se află în arest la domiciliu.

Precizările DNA:

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că, în cursul lunii martie, Georgiana Popa ar fi pretins, în mod repetat, de la un fost director în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (martor în cauză) suma de 100.000 euro despre care susţinea că o va remite unui procuror din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie asupra căruia a lăsat să se creadă că are influenţă.

În schimbul banilor, presupusul procuror ar fi trebuit să dispună o soluţie favorabilă martorului într-o eventuală cauză penală în care acesta ar fi fost cercetat.

„În contextul menţionat, la data de 29 martie, inculpata Georgiana Popa ar fi primit cei 100.000 de euro pretinşi, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, arată DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucureşti cu propunere de a se menţine măsura preventivă dispusă în cauză. 

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv