Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Executor judecătoresc de 60 de ani, suspectat că a violat minore și le-a pozat goale

Un executor judecătoresc în vârstă de 60 de ani, din Timişoara, suspectat de pornografie infantilă, a fost ridicat, marţi, de la cabinetul său, de poliţişti şi procurori DIICOT Timişoara, pentru audieri.


Înainte de a fi dus la audieri, el le-a declarat jurnaliştilor că nu ştie despre ce este vorba şi a făcut referire la o confuzie legată de nume.

„Nu ştiu. Cred că este o greşeală de nume. Nu sunt numai eu Matei Sorin Romeo. Nu am avut relaţii cu minore. E un dosar, nu ştiu despre ce e vorba. Matei Sorin Romeo sunt mai mulţi. Eu sunt cel mai tânăr dintre ei şi de-aia. E posibil să fie o coincidenţă. Vom vedea. Trebuie să vedem materialul. Anchetatorii nu mi-au spus nimic”. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv