Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Fostul deputat PNL Marin Anton, 5 ani închisoare pentru o mită de 5,3 milioane de euro

Fostul deputat PNL de Giurgiu, Marin Anton, a fost condamnat, miercuri, la 5 ani închisoare pentru o mită de 5,3 milioane de euro primită în anul 2009, pe când era secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico – Economic în cadrul Ministerului Transporturilor.

Marin Anton este un traseist politic, „migrând” de la PNL la UNPR si apoi la PMP.

El a primit mita de la reprezentantul unei companii italiene pentru acordarea unui contract de realizare a noului terminal de la Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni.

De asemenea, instanţa de la Tribunalul București a dispus ca lui Marin Anton să-i fie confiscată suma de 22.760.654 lei.

În acelaşi dosar, Mihai Adrian Ionescu, fost director general adjunct al Direcţiei de Coordonare şi Monitorizare Autostrăzi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România SA şi fost consilier al ministrului Transporturilor, a primit o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită.

Fostul director este obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, la ADP – Sector 2 Bucureşti sau la ADP – Sector 6, pe o perioadă de 100 de zile.

Decizia nu este definitivă, astfel că poate fi atacată cu apel.

Dosarul a fost trimis in judecata de DNA in decembrie 2017.

33 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv