Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat în dosarul „Amanta” la 5 ani şi 2 luni de închisoare

Fostul primar PSD al municipiului Iași, Gheorghe Nichita, care se află în penitenciar inspășind o pedeapsă de 5 ani pentru luare de mită, a fost condamnat, marți, la 5 ani şi 2 luni de închisoare în dosarul „Amanta”, iar fostul şef al Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu, la 4 ani și 5 luni de detenție.

sursa foto Facebook Gheorghe Nichita

Decizia judecătorilor Tribunalului Iaşi nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Potrivit DNA, Gheorghe Nichita a abuzat de funcţia de primar şi a folosit personal dispozitive din Poliţia Locală pentru a-şi urmări fosta amantă, o subalternă din Primărie.

Fostul director general al Poliţiei Locale Iaşi, Liviu Hliboceanu, a fost condamnat pentru folosirea în mod direct sau indirect de informaţii ce nu sunt date publicităţii, abuz în serviciu. El are interdicţia de a mai fi poliţist local.

Fostul primar  Gheorghe Nichita se află în penitenciar, începând din data de 5 august 2020, tot pentru fapte de corupţie: a pretins şi primit mită 10% din valoarea proiectului european Sistemul de Management al Traficului din municipiul Iaşi. Ispășește 5 ani.

Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare: „Nu mă așteptam”
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv