Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

Generalul DGIA arestat preventiv pentru delapidarea fondurilor Armatei, trimis în judecată de Parchetul Militar

Iulian Cristian Gherghe, general-maior în rezervă, fost director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării – locțiitor al șefului DGIA -, a fost trimis în judecată de Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 27 noiembrie 2018, Iulian Cristian Gherghe, care avea calitatea de locţiitor al şefului DGIA, şi-a însuşit, fără drept, suma de 179.470 dolari din fondurile ce aparţin acestei structuri militare, scop în care a falsificat şi folosit mai multe înscrisuri oficiale.

Procurorii precizează faptul că prejudiciul a fost achitat în întregime în cursul urmăririi de către general, prin restituirea sumei sustrase.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea Militară de Apel.

Generalul Iulian Cristian Gherghe a fost arestat preventiv pe 27 martie, iar măsura a fost prelungită de către instanţe.

El este acuzat că a sustras cei aproape 180.000 de euro pentru a-şi cumpăra o casă.

Să nu de ducem „după fentă” în cazul DEFECTĂRII generalului de contrainformații Gherghe, arestat pentru o „GĂINĂRIE”!
16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv