Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR și PLUS au fuzionat / ANM: Ploi în toată țara /

 

Breaking News:
 

ÎCCJ a amânat cu o săptămână decizia pe recursul în casaţie depus de Dragnea

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a decis, marţi, amânarea cu o săptămână a pronunţării sentinței pe recursul în casaţie depus de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care cere să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Astfel, magistrații au hotărât că au nevoie de timp mai mult pentru a delibera. Ei vor pronunța pe 21 ianuarie decizia pe această cale extraordinară de atac.

Dragnea a fost adus și el în fața instaței, unde a declarat din nou că este nevinovat şi a cerut să fie achitat.

“Vreau să mă refer la două lucruri. În primul rând, la un neadevăr – afirmaţia DNA că eu le-am cunoscut pe Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica, că lucrau la DGASPC, dar de fapt veneau la partid, un neadevăr ca multe altele folosite de acest parchet. (…) Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, le-a spus Dragnea magistraţilor.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a invocat că fapta de care este acuzat fostul lider PSD nu este prevăzută de legea penală, făcând trimitere la prevederi din Codul muncii, cu referire la modul în care Floarea Alesu ar fi trebuit să le sancţioneze pe cele două angajate de la DGASPC Teleorman.

Dragnea a aplelat și la o altă formă de atac – contestaţia în anulare -, dar aceasta i-a fost respinsă pe 10 decembrie 2019.

80 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv