Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Doar 4 dintre cei 16 miniștri desemnați au primit aviz pozitiv pentru Guvernul Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 / POLITICĂ: PSD va boicota votul, pentru a menține interimar Guvernul Orban

Breaking News:
 

ÎCCJ i-a respins lui Gigi Becali cererea de reabilitare judecătorească

Un complet de judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) i-a respins lui Gigi Becali cererea de reabilitare judecătorească, depusă ca să poată să aleagă și să fie ales.

Decizia nu este însă definitivă, astfel că Becali poate depune contestație.

„Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,16 ianuarie 2020”, se arată în minuta instanței.

Fostul parlamentar PNL-ist Gigi Becali, care a fost și membru în Comisia juridică a Camerei Deputaților, are interdicție de a alege și a fi ales, după condamnarea de 3 ani şi 6 luni, cumulată în trei dosare penale, din care a ispășit doar 1 an şi 10 luni.

Afaceristul George Becali, nașul de cununie al Gabrielei Firea, s-a prezentat, joi dimineaţă, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească.

El susține că nu mai vrea o funcție de demnitate publică. Dar, cu siguranță, vrea să-i dea votul finei sale, Gabriela Firea, la alegerile locale din luna iunie.

168 Shares