Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Doar 4 dintre cei 16 miniștri desemnați au primit aviz pozitiv pentru Guvernul Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 / POLITICĂ: PSD va boicota votul, pentru a menține interimar Guvernul Orban

Breaking News:
 

Ion Ghizdeanu, plasat sub control judiciar pentru de fals intelectual în formă continuată

Ion Ghizdeanu,, fostul președinte al Comisiei Naționale de Prognoză, a fost plasat sub control judiciar, joi, deprocurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub acuzația de fals intelectual, în formă continuată.

sursă foto: Epoch Times România

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Ion Ghizdeanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

El este acuzat că a aprobat peste 1000 de împrumuturi către autoritățile locale, în baza unor procese verbale falsificate.

Majoritatea localităților care au beneficiat de finanțare sunt conduse de primari PSD și aparțin județelor Olt, Dolj, Buzău, Giurgiu și Teleorman.

Procurorii susțin că în perioada 17 septembrie 2019 – 24 octombrie 2019 Ghizdeanu ar fi falsificat mai multe procese-verbale în care a menționat ”în mod mincinos” că membrii Comisiei de analiză și evaluare a proiectelor (din Fondul de Dezvoltare și Investiții – n.red.) s-au întrunit, au analizat și au propus pentru aprobare 1.080 de proiecte.

În realitate, membrii comisiei nu s-au întrunit niciodată și nu au făcut nicio analiză, lista cu proiectele propuse spre aprobare fiind stabilită arbitrar de Ghizdeanu, susțin procurorii.

65 Shares