Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Liderul de sindicat Petrariu, audiat în dosarul de abuz în serviciu deschis în greva ilegală de la STB

Vasile Petrariu, liderul Sindicatului Transportatorilor din STB SA, a fost audiat la Poliția Transporturi, marți dimineață, în dosarul grevei ilegale a șoferilor și vatmanilor care au lăsat bucureștenii timp de cinci zile fără transport în comun.

Petrariu a fost citat în calitate de martor în acest dosar de abuz în serviciu și a venit însoțit de un avocat, stând foarte puțin la sediul Poliției, fără a face declarații.
 
„M-am prevalat de dreptul la tăcere, într-adevăr”, a spus Petrariu la ieșire.
 
Audierile au început la sfârșitul săptămânii, în total fiind chemați să dea declarații la Poliție 14 membri ai sindicatului.

La finalul audierilor, Petrariu a refuzat să comenteze dacă i se pare că dosarul este unul nedrept: „Nu comentez treaba asta”.

De asemenea, întrebat dacă sindicaliştii mai cer demisia directorului general al societăţii, Petrariu a spus:

„Aşa cum aţi văzut, în această dimineaţă s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste probleme, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general. Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre, să le discutăm cu membrii CA, iar ei, în perioada următoare, să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general şi vor lua o decizie. Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”.

Criț (STB) anunță concedieri, după stingerea grevei șoferilor: „Am primit 290 de cereri de angajare”
38 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv