Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Miliardul dat primarilor. Ciolacu îl amenință pe Cîțu: „Facem plângere penală pentru abuz în serviciu”

Marcel Ciolacu îl amenință pe premierul demis Florin Cîțu că îi face plângere penală pentru abuz în serviciu, deoarece a alocat 1 miliard de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului către primari.

Precizăm că PSD a obținut doar un sfert din această sumă, deși are cei mai mulți primari.

Abia demis, Cîțu dă cadou 1 miliard de lei primarilor care l-au pus șef la PNL, dar și celor UDMR și PSD

În plus, Ciolacu a anunțat că va ataca în instanța de judecată hotărârea prin care au fost alocați „discreționar” banii către primării, din Fondul de Rezervă.

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda!”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv