Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Noul șef al Jandarmeriei a fost șef la Capitală pe 10 august 2018: A plecat în concediu și l-a lasat pe Cazan

Noul șef al Jandarmeriei Române este Alin Mastan, care a câștigat concursul organizat de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Mastan era șeful Jandarmeriei Capitalei pe 10 august 2018, dar a plecat în concediu și l-a lasat la ordin pe Cazan – care a fost ulterior urmărit penal de DIICOT, până la clasarea dosarului.

De altfel, Mastan a fost și el audiat de procurorii DIICOT în acest dosar mătrășit de DIICOT, care s-a redeschis între timp, dar zace la sertar.

Colonelul Alin Mastan a fost, până în februarie 2017, şef al Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, când a fost detaşat la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

interesant este faptul că noul șef al Jandarmeriei vine din Sălaj, unde Bode conduce filiala PNL.

La concurs s-a înscris, fără să se mai prezinte, și Bogdan Enescu, care este cercetat de DNA pentru că a încasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare.

267 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv