Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Ofițerii DGA le dau lecții de anticorupție șefilor de la Compania de Drumuri CNAIR

Ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) dau lecții de anticorupție, în aceste zile, personalului cu funcții de conducere din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sunt „activități de educație pentru promovarea integrității, în vederea conştientizării consecinţelor implicării în săvârşirea faptelor de corupţie”, ce au loc la solicitarea CNAIR, în baza protocolului de colaborare cu DGA, încheiat anul trecut.

Precizările DGA transmise redacției:

„Activitățile au fost demarate în acest sens, în luna decembrie 2021, cu personalul CNAIR din București și Constanța, iar în 11 ianuarie 2022, a avut loc în Timișoara o întâlnire cu reprezentanții CNAIR din Craiova, Timișoara și Cluj. Activitățile au avut un caracter interactiv, unde s-au discutat teme privind valorile personale și profesionale și au fost oferite exemple din cazuistica DGA.

În 13 ianuarie 2022, la sediul instituției prefectului din Brașov, va avea loc o altă activitate cu același scop, cu personalul cu funcții de conducere din cadrul CNAIR Brașov și Iași.

Activitățile de educație pentru promovarea integrității au readus în atenție faptul că, prin toate acțiunile sale, Direcția Generală Anticorupție promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât și pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv