Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Percheziţii la evazionişti din Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Teleorman

Poliţişti de la combaterea crimei organizate şi procurorii DIICOT din Teleorman au efectuat, joi, 17 percheziţii în Bucureşti, Constanţa, Teleorman şi Ilfov.

sursa foto: jurnalmm.ro
sursa foto: jurnalmm.ro

Au fost vizaţi suspecţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, infracţiuni economice comise în domeniul comerţului cu băuturi alcoolice.

Patru reprezentanţi a două societăţi comerciale sunt bănuiţi că în perioada 2010 -2014 au constituit un grup infracţional organizat.

Ei acţionau pe raza municipiului Alexandria, susţinuţi de reprezentanţii a 10 firme din Bucureşti şi din Ilfov, care aveau comportament tip “fantomă”.

Afaceriştii sunt acuzaţi că, prin efectuarea unor operaţiuni financiare fictive, s-au sustras de la plata obligaţiilor fiscale şi au creat un prejudiciu de peste 4,5 milioane de lei, respectiv aproximativ un milion de euro.

Procurorii au impus sechestru pe 14 autoturisme şi 9 imobile, iar magistraţii vor decide dacă suspecţii trebuie arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv