Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar, chiar dacă mai multe femei au depus plângeri de agresiuni sexuale

Tribunalul București a respins, luni, cererea procurorilor de arestare preventivă a preotul Visarion Alexa, acuzat că a agresat sexual o femeie, astfel că acesta rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile, chiar dacă mai multe femei au depus plângeri în spațiul public au apărut înregistrări relevante în acest iar sens.

Visarion Alexa a fost reţinut de poliţişti în urmă cu o săptămână pentru agresiune sexuală, fiind dus apoi la Judecătoria Sectorului 6 cu propunere de arestare preventivă. Un magistrat a dispus atunci eliberarea sa şi plasarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu mai multe interdicţii.

Preotul a făcut contestaţie la tribunal, la fel au procedat şi procurorii, care doreau să fie arestat preventiv, însă ambele contestaţii au fost respinse luni de Tribunalul Bucureşti.

Anchetatorii susţin că agresiunea a avut loc pe 23 aprilie, în altarul de vară al unei biserici din Bucureşti, victimă fiind o enoriaşă venită la spovedanie.

Între timp, alte femei ar fi depus plângeri împotriva preotului, au declarat surse judiciare.

Visarion Alexa este parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Militari, fiind unul dintre cei mai populari preoţi din Capitală, cu prezenţe la emisiuni radio şi TV.

El a fost suspendat de la slujire şi retras din funcţia de paroh, de Patriarhia Română, care a anunţat că acesta a recunoscut, în faţa unei comisii a Arhiepiscopiei Bucureştilor, fapta de care este acuzat.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv