Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

Primarul PSD din Cojasca, plasat în arest la domiciliu înainte de alegerile parțiale

Primarul comunei Cojasca (jud. Dâmbovița), Victor Gheorghe, și patru funcţionari publici au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile, joi, după ce procurorii l-au reținut pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor de la primărie și la domiciliile acestora.

Edilul este suspectat că ar fi încercat să mute fictiv mai mulţi locuitori în comuna pe care o reprezintă, pentru ca aceştia să poată vota în alegerile de pe 27 iunie.

Cojasca se află pe ultima sută de metri înaintea scrutinului parţial pentru Consiliul Local, care s-a dizolvat din cauza neprezentării la şedinţe a consilierilor PNL, timp de 3 ședințe consecutiv.

Alți doi funcţionari publici – de la Primăria Cojasca şi de la Serviciul de Evidenţa Populaţiei Cojasca – au recunoscut faptele şi au primit control judiciar pentru 60 de zile.

Funcţionarii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată, iar edilul este acuzat de instigare şi complicitate la aceste infracţiuni.

Ancheta vizează eliberarea în fals de vize de reşedinţă. Vizele ar fi fost eliberate pentru persoane care nu au locuit niciodată în imobilele respective, iar proprietarii nu ştiau că la adresele lor au fost eliberate astfel de vize.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv