Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Procurorii anchetează incinerarea celor 14.000 de oi înecate pe nava eşuată în Portul Midia

Reprezentanţii firmei din Tulcea angajate să incinereze cele 14.000 de oi înecate pe nava eşuată în noiembrie 2019 în Portul Midia sunt urmăriţi penal, după ce o mare parte dintre deşeurile animale au fost găsite îngropate pe un teren viran.

În acest sens, procurorii au pus miercuri în aplicare două mandate de percheziţii domiciliare, în două locuri situate pe raza localităţii Măcin, judeţul Tulcea.

Este vorba despre crematoriul care, în urmă cu un an, a câștigat licitația pentru incinerarea cadavrelor celor 14.000 de oi.

„În cauză au fost delegaţi poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Tulcea, Agenţia Protecţia Mediului – Tulcea, Direcţia de Sănătate Publică – Tulcea, pentru stabilirea legalităţii modului cum s-a derulat activitatea de incinerare a ovinelor înecate pe nava eşuată în luna noiembrie 2019 în Portul Midia. În urma activităţilor desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit faptul că mare parte dintre deşeurile animale nu au fost distruse prin incinerare, ci au fost îngropate pe un teren viran din localitate“, informează, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Cercetările continuă, cu privire la reprezentanţii societăţii care a contractat distrugerea deşeurilor animale, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni privind protecţia mediului şi regimul deşeurilor.

Pe același subiect vă invităm să citiți și:

Jocuri murdare pe milioanele statului, în Portul Midia, cu epava QUEEN Hind și peste 14.000 de oi

S-a întâmplat ce a anticipat SECUNDA! Scoaterea navei Queen Hind a EȘUAT. Se anunță o CATASTROFĂ ecologică!
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv