Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 
În plină epidemie de coronavirus, șpăgara PSD vrea leafa de manager la stat!

S-a răzgândit! La o lună după ce a scăpat din arest, Pintea și-a retras demisia de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

Prinsă în flagrant delict în timp ce lua șpagă 120.000 lei printr-un intermediar, potrivit DNA, fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea a scăpat din arestul preventiv iar după o lună s-a răzgândit asupra demisiei din funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare.

”În baza adresei nr. 5032 / 3.04.2020, emisă de Consiliul Județean Maramureș, înregistrată la registratura unității noastre cu nr. 10279/08.04.2020, prin care ne comunică faptul că d-na ec. Pintea Sorina revine asupra cererii de demisie din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Pe perioada incapacității temporare de muncă, d-na ec. Pintea Sorina va fi înlocuită de directorul medical, dr. Pop Vasile-Ioan”, se arată într-o adresă transmisă, miercuri, de Sorina Pintea către structurile din subordinea spitalului.

Pintea demisionase în 2 martie, după ce fusese săltată de procurorii anticorupție direct din biroul său de la spital.

Arestată preventiv pentru 30 de zile, Pintea a făcut contestație, invocând o boală gravă de care suferă, și a înduplecat două judecătoare de la Curtea de Apel București, care au eliberat-o din arest după numai 6 zile și au plasat-o sub control judiciar.

În acest moment, Sorina Pintea este cercetată în libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzată de luare de mită în formă continuată: 10.000 de euro și 120.000 de lei.

Din arest, Sorina Pintea cere să fie internată în spital
Judecătorilor li s-a făcut milă: Sorina Pintea, eliberată din arestul preventiv după doar 6 zile
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
538 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv