Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Șeful Hidroelectrica, „dedulcit” la banii companiei pentru un ponton, scapă de dosar: Faptele s-au prescris

Tribunalul Argeş a dispus, vineri, încetarea procesului penal împotriva lui Constantin Metehoiu, la data faptelor director al Sucursalei Curtea de Argeş din cadrul „Hidroelectrica”, care și-a construit fără autorizaţie, din banii companiei, un ponton plutitor pe malul lacului Vidraru pentru ambarcaţiunile sale.


Judecătorii au constatat că infracțiunile s-au prescris, astfel că au aplicat decizia Curţii Constituţionale în acest sens.

Pe latură civilă, magistraţii au dispus ca Metehoiu să plătească către Hidroelectrica suma de de 325.879 lei, reprezentând despăgubiri materiale.

Constantin Metehoiu a fost trimis în judecată deprocurorii  DNA, în luna mai 2020, pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, în formă continuată şi participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, infracţiunile reţinute în seama lui fiind din anul 2011.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv