Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Sentința definitivă privind extrădarea Elenei Udrea din Bulgaria, amânată: Avocatul ei s-a îmbolnăvit

Sentința definitivă privind extrădare Elenei Udrea din Bulgaria a fost amânată cu o săptămână, marți, de Curtea de Apel de la Sofia.

Motivul: unul dintre avocaţii ei nu a reuşit să ajungă la tribunal din cauza unei probleme medicale, iar Udrea a cerut ca noi dovezi să fie luate în considerare de către instanţă, informează agenţia bulgară BTA.


La mijlocul lui aprilie, tribunalul districtual din Blagoevgrad a aprobat extrădarea fostului ministru autorităţilor române pentru executarea unui mandat de arestare european emis de un tribunal din Bucureşti pe 7 aprilie 2022.

Elena Udrea a atacat cu apel acest verdict la Curtea de Apel din Sofia.

Fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, din 2009 până în 2012, Elena Udrea (48 de ani) a fost condamnată la 6 ani de închisoare în România, pe 7 aprilie, pentru primirea unor mite de 12 milioane de lei şi 1,1 milioane de euro.

Ea a părăsit țara cu doar câteva ore înainte de sentință, dar a fost reţinută de poliţiștii de frontieră din Bulgaria în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism, pe la punctul de trecere Kulata.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv