Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Stelian Ion, despre atacul lui Iohannis pe desființarea SIIJ: Simt o presiune asupra mea; nu voi face compromisuri

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, dă asigurări că nu cedează presiunilor UDMR sau ale președintelui Klaus Iohannis în privința desființării Secției Speciale.

El susține că nu va face compromisuri, ci exact ce îi dictează conştiinţa şi ceea ce crede că este corect pentru justiţie.

„Aş putea spune că simt presiunea asta, dar (…) avantajul meu este acela că nu mi-am dorit în mod special să am această funcţie, să deţin această funcţie, nu voi face compromisuri de natură să regret la un moment dat doar pentru a păstra funcţia”, a spus el, marți, întrebat la RFI România dacă simte că există o ofensivă împotriva sa, în contextul desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

„Deci, sunt foarte relaxat din punctul ăsta de vedere. Oricâte discuţii vor fi pe tema asta, voi face exact ce îmi dictează conştiinţa şi ceea ce cred că este corect pentru justiţie. De aceea am intrat şi în politică, de aceea am mers şi pe 10 august alături de diaspora în piaţă, de aceea am ieşit şi la Ordonanţa 13. Am ieşit pentru nişte principii şi sunt foarte ferm în poziţia pe care o am, alături de colegii mei din USR-PLUS”, a precizat Stelian Ion.

Stelian Ion îi cere ajutor lui Iohannis să înlăture blocajul UDMR în desființarea SIIJ
Cîțu prinde serva de la Iohannis: Ministrului Justiției trebuie să împingă de la spate desființarea SIIJ
891 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv