Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

UPDATE! Doi procurori membri CSM – unul fost vicepreședinte -, citați la audieri de Secția specială

UPDATE: Procurorul Nicolae Solomon a anunțat, la ieșirea de la audieri de la Secția specială, că a fost audiat într-un dosar constituit ca urmare a unei plângeri din 2018 depuse de Răzvan Savaliuc de la Luju.ro pe motiv că Secția pentru procurori a CSM i-a închis dosarul disciplinar lui Kovesi – decizie rămasă definitivă în instanță.
 
Doi membri ai Secției pentru procurori a consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au fost citați de Secția pentru anchetarea magistraților, condusă de Adina Florea, să se prezinte la audieri, în calitate de martor.

Astfel, procurorul Nicolae Solomon, fost vicepreședinte al CSM, a fost chemat la audieri luni, iar procurorul Florin Deac a fost citat pentru miercuri.

Solomon a fost citat în calitate de martor, într-un dosar înregistrat în 2018 la SIIJ, având ca obiect infracțiunile de grup infracțional organizat și abuz în serviciudupă ce Secția pentru procurori a respins declanșarea unei acțiuni disciplinare în cazul Laurei Codruța Kovesi.

Deac a fost citat ca martor într-un dosar înregistrat in 2018, având ca obiect infracțiunile de neglijentă în serviciu, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citarea celor doi procurori are loc în plină procedură de desemnare a șefilor marilor parchete.
14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv