Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 
Condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță, Vâlvov vrea să plece în Elveția înainte de sentința definitivă

Vâlcov, liber să părăsească țara: CAB a revocat controlul judiciar. Avocat: “Nu era o plecare gen Mazăre, Udrea, Bica”

Judecătorii Curții de Apel București (CAB) au admis vineri, definitiv, cererea lui Darius Vâlcov (PSD) – condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță – de ridicare a controlului judiciar impus de DIICOT, astfel că fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă poate părăsi țara.

sursă foto: news.ro

Avocatul lui Vâlcov a dat asigurări că Vâlcov nu va fugi la fel ca Radu Mazăre, Elena Udrea sau Elena Bica.

“Urma să plece în Elveţia, să-şi ducă copila în tabără. Nu este niciun fel de secret că sora lui Vâlcov se află în Elveţia de 10 ani. Pentru copilă fusese cumpărată tabăra respectivă, achitată, am şi trimis documente procurorului de caz. (…) Nu era o plecare gen, ca să zic aşa, Mazăre, Udrea, Bica şi alte persoane din astea, aşa cum, sunt convins, i-a fost sugerat procurorului de caz. (…) Vâlcov nu se mai află sub imperiul măsurilor preventive de aproape trei ani. Dacă Vâlcov ar fi vrut să plece din ţară, pentru că avem o hotărâre care nu este definitivă, eu cred că ar fi putut să o facă de o mie de ori până acum. (…) Vâlcov este angajat în Bucureşti, are un contract de muncă în mediul privat”, a declarat avocatul Adrian Georgescu.

Controlul judiciar contestat de Vâlcov, ce prevedea interdicția de a părăsi Slatina, a fost dispus de DIICOT, pentru 60 de zile, în noul dosar penal deschis acestuia.

El este acuzat de săvârşirea infracţiunii de divulgare a secretului care periclitează securitatea naţională, în legătură cu publicarea pe Facebook a protocolului de colaborare între SRI şi Parchetul General.

543 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv