Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Noi restricții impuse de Guvernul Cîțu / Carantină de noapte în weekend, de la incidența de 6 la mie / În restaurantele din malluri, doar cu certificatul verde la 3 la mie / Copiii sub 12 ani, scutiți de testare / 

Breaking News:
A uitat de priveghi

Vela, declarații de campanie: Polițiștii au făcut 180 de percheziţii în ultimele două zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, care candidează pe listele PNL pentru un nou mandat de parlamentar, s-a lăudat, joi, cu 180 de percheziţii efectuate de poliţişti în ultimele două zile.

Vela a precizat că polițiștii „au rezolvat cazuri grave, care au creat emoţie în rândul opiniei publice”. 

Amintim că Poliția Română a fost intens criticată la sfârșitul lunii august, când inspectorul-șef care a demisionat în urma unui mare scandal, Liviu Vasilescu, s-a întâlnit noapte cu interlopii clanului Duduianu și a pus polițiști de pază la priveghiul lui Emi Pian, ucis la o partidă de barbut. 

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, recunoaște că s-a întâlnit noaptea cu interlopii. Despescu îl susține

Inițial, chestorul Liviu Vasilescu a refuzat să demisioneze, declarând că „afost o operaţiune oficială a Poliţiei pentru a asigura prin toate mijloacele legale siguranţa cetăţeanului”.

Însă după 3 zile, Vasilescu a demisionat, nu însă înainte de a-l detașa pe adjunctul șefului Poliției Capitalei Radu Gavrij – care ar fi făcut publice imaginile cu întâlnirea cu interlopii. 

VIDEO. Scandalul pactului cu Duduienii: Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, demisionează. Vela și Despescu rămân

După fix 30 de zile, Radu Gavriș a obținut suspendarea ordinului de detațare, iar apoi o decizie definitivă prin care rămâne la Poliția Capitalei.

Comisarul Radu Gavriş a condus Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei

Ministrul de Interne nu și-a asumat nicio vină în scandalului înțelegerii dintre șefii Poliției Române și interlopii clanului Duduianu.

Vela nu demisionează; candidează de formă la CJ Caraş-Severin și Consiliul local Caransebeș

Pe de altă parte, trebuie spus că mai mulți membri ai clanului Duduianu au fost trimiși în judecată, în 16 noiembrie, pentru șantajarea unor maneliști.

Nimeni nu s-a atins însă de averile lor uriașe, pe care evident că nu le pot justifica.

13 membri ai clanului Duduianu, trimişi în judecată pentru şantajarea unor manelişti

Dar iată care sunt cele 180 de percheziții, potrivit comunicatelor IGPR din ultimele două zile:

UPDATE! 87 de percheziţii la sediile DELGAZ GRID din 20 de judeţe şi Bucureşti

Miercuri au avut loc 12 percheziții în Brașov, Ilfov și București pentru destructurarea unei grupări infracționale bănuite că, prin substituirea cartelelor SIM, ar fi accesat fără drept conturile bancare.

Joi, polițiștii și procurorii DIICOT efectuează 4 percheziții la adresele unor persoane bănuite de operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.. „Operațiunea Invoke este o investigație transnațională, desfășurată în colaborare cu autoritățile de aplicare a legii din Statele Unite ale Americii – F.B.I. și cu sprijin din partea Europol și Eurojust”, precizează IGPR.

Pe 16 noiembrie, au avut loc 150 de percheziții domiciliare la o grupare care ar fi obținut indemnizații de creșterea copilului, prin întocmirea, în fals, a documentelor, cauzând un prejudiciu de peste 8.200.000 de lei.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv