Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

100 de ani de UNIRE? Voi sunteți puțini, noi suntem mulți! Dar la ce ne folosește?!?

“Voi sunteți puțini, noi suntem mulți” – strigă disperată viața actuală. “Pe voi vă unește hoția, pe noi ne dezbină prostia” – concluzionează viața urgisită de un neam cu vederi occidentale, obturate de obiceiuri balcanice!
Ce poate fi mai cinic în democrație decât să vezi cum câteva sute de oameni uniți în fărădelegi subjugă un stat cu o populație de peste 20 de milioane de oameni? 20 de milioane de OAMENI!

Să fie posibilă o astfel de anomalie democratică din cauzăcă 4.000 de magistrați, 10.000 de inspectori financiari, 40.000 de polițiști, 25.000 de jandarmi și 15.000 de agenți secreți joacă după cum le cântă Frăția Hoției?

Sau faptul că 20 de milioane de oameni NU vor în ruptul capului să înțeleagă că degeaba sunt mulți, dacă NU sunt și uniți astfel încât să NU permită unui nucleu să țină țara “arestată” la domiciliu?

Democrația se face și se desface de către politicienii “aprobați” de peste 18 milioane de cetățeni cu drept de vot. Dreptatea ți-o dau magistrații, banii ți-i lasă în casă inspectorii financiari, protecția stradală ți-o oferă polițiștii și jandarmii, iar informațiile sunt culese și apoi vândute de către agenții secreți.

Ce rămâne? Aproximativ 20 de milioane de oameni care produc o “piață de desfacere” de peste 50 de miliarde de euro, fără de care Frăția Hoției NU ar mai avea „obiectul muncii”. S-ar devora între ei!

Ce fac acești 20 de milioane de oameni? Se divid în mulțimi, după cum le dictează interesul sau cunoștiințele politice. Câteva milioane se asociază cu PSD, alte milioane cu PNL, USR, PLUS, PMP, ProRo, UDMR etc.

În total, circa 10 milioane de români participă, din când în când, prin vot, la viața țării. Apoi, peste acești 10 milioane de oameni se așterne praful ignoranței.

Ce fac ceilalți 10 milioane de români care NU vin la vot? NIMIC. Sunt ei scârbiți de ce se întâmplă în țară? Sunt ei sătuli de minciuni, de promisiuni deșarte? Sunt ei cu mintea în altă parte? Sunt ei convinși că țara nu mai poate fi salvată din ghearele Frăției Hoției? Sau, și mai dramatic, ca să nu zic laș, NU vor să se bage, NU vor să ia “sabia și scutul” și să meargă la războiul pașnic și curat!

Iar pentru a respecta adevărul, reamintim că, în anumite momente, câteva sute de mii de români ies în stradă. Da, așa este! Numai că, atunci, se găsesc câțiva să aresteze strada:

  • la propriu – jandarmii ahtiați după funcții, bani și onoruri oferite de cei aflați la putere;
  • la figurat – opoziția răpciugoasă și dezbinată în sărăcia ei născătoare de… lăcomie!

Exemplu de unire între oameni!

Într-o zi, inspectorii veterinari au dat buzna într-o comună cu scopul de a ucide porcii din gospodării, sub celebrul motiv al gripei porcine! Țăranii s-au UNIT și nu i-au lăsat pe inspectorii veterninari să intre în comună.

A doua zi, inspectorii celebrului ministru Daea au revenit în comună sub protecția jandarmilor și a mascaților. Dar porcii nu mai erau. Țăranii îi sacrificaseră în noapte.

Întrebați unde sunt porcii, țăranii nu s-au dat “în gât”, ci au spus la unison: “Au zburat”!

Întrebați de ce nu sunt supărați că nu mai au porci, țăranii au răspuns: “Dumneavoastră, dacă ați avea lăzile frigorifice pline, cum v-ați simți?!?”

P.S. NU vă trimit să recitiți Ferma Animalelor de Orwell – roman publicat în Anglia în 17 august 1945, o cartea ce se referă la evenimentele care au generat Epoca lui Stalin dar și ca o premoniție pentru ce a urmat în landul comunist – ca să NU ziceți că e prea cultă “picătura”!

45 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv