Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:
O întrebare cât o viață! Ce veți putea face după ce veți citi acest articol bazat pe informații reale?

12 ianuarie 2018 – un posibil război va izbucni!

Să sperăm că NICIODATĂ NU vom spune despre Trump, Putin și Kim – “Toți, Doamne, și toți trei”… nebuni!
Înainte de a vă invita să citiți această “picătură” cu un titlu alarmant, vă reamintesc că UN plan de război armat NU se face pe genunghi, el este planificat din timp, are diferite etape, diverse semnale etc.
De asemenea, în perioadele de sărbători toți șefii conștienți de Stat Major își pun trupele în alertă și le capacitează pentru a contracara un eventual atac surpriză.
În acest context trebuie citită “picătura” de azi.
Micul Paris – București
Zvon printre “stelați”

Prima dată a fost un zvon „avertizor” printre “stelați”, zvon care se servea prin cafenele Micului Paris ca îndulcitor la… cafeaua de prânz: “Dacă ai unde să pleci, să fii departe de București în 12 ianuarie 2018”.

Zvonul nu specifica „de ce?” sau „cine?” va produce pericolul uriaș de este nevoie să lăsăm Capitala pustie așa cum au făcut-o americanii în ‘45 cu episodul Hiroșima – forțat!

Pare un zvon cu trimitere la isteria din 21 decembrie 2012 generată de Calendarul Mayaș: se termină lumea așa cum o cunoaștem. Și NU s-a terminat!
Afaceristul Trump, Nemuritorul Putin și Piticul Atomic Kim
Cine pleacă, cine rămâne?

Probabil că, prevenitiv, cei care iau în SERIOS zvonul și au case de vacanță sau doar muncesc în București, având domiciliul în alte localități vor părăsi Capitala în 12 ianuarie – o zi de VINERI, început de week-end perfect pentru reîncărcarea bateriilor după petrecerile din perioada sărbătorilor de iarnă.

Alții, cu dare de mână, se vor “odihni” în sânul Grupului de la Monaco, în cazinourile din Monte Carlo sau în stațiunile de schi saturate de zăpadă naturală.

Iar cei care NU iau în serios zvonul, sau chiar dacă ar vrea să țină cont de el NU pot să părăsească Bucureștiul, vor merge la muncă, pentru că “NU producem noi cât pot EI să fure”!
Generalul Robert Neller – omul cu știrea neagră
Generalul Robert Neller: Vine o luptă babană în Europa de Est!

Se spune că „NU iese fum fără foc” și că “orice ZVON are un sâmbure de adevăr”. Dar, oare, dacă vom corobora cele două sintagme, vom obține o informație demnă de luat în seamă? Ia să vedem!

Generalul Robert Neller, comandantul Corpului de puscași marini, prezent în aceste zile de Crăciun în mijlocul trupelor SUA staționate în Norvegia, le-a cerut soldaților săi să fie pregătiți pentru că “vine un război”.

“Sper să mă înșel, dar vine un război (…) Sunteți într-o luptă aici, o luptă informațională, o luptă politică, (doar) prin prezența voastră (…) în viitorul apropiat Rusia și teatrul din Pacific vor fi următoarele zone majore de conflict”, le-a spus generalul Robert Neller militarilor americani.

Ca o informație apocaliptică pentru români, unguri, bulgari – toți cei scăpați din lagărul comunist -, generalul Robert Neller, comandantul Infanteriei Marine americane, a afirmat că SUA lui Trump și-ar putea muta atenția din Orientul Mijlociu spre Europa de Est, menționând drept justificare conflictele Rusiei lui Putin cu Ucraina și Georgia.

Avertismentele comandatului Neller au prefațat afirmația de a doua zi, vineri, făcută de Jim Mattis, secretarul american al Apărării în fața trupelor de la baza militară americană Fort Bragg din Carolina de Nord: “Nori de furtună se adună deasupra Peninsulei Coreene”.

N.B. Nimeni NU poate nega că escapada generalului Neller în Norvegia a coincis cu sporirea tensiunilor dintre SUA lui Trump și aliații NATO, pe de o parte, și Rusia lui Putin în constelația Coreei lui Kim.

Reamintim că specialiștii de la Military.com, ne-au informat că Rusia lui Putin a avertizat Norvegia că decizia sa de a prelungi până la finalul lui 2018 găzduirea unui contingent de trupe americane subordonate lui Trump ar afecta negativ relațiile bilaterale.

ONU – Consiliu de Securitate
Joi și Vineri la ONU: două zile de foc!

La rândul lui – după “rândul” format din Trump, Putin și Kim –, dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, azvârle cu rachete posibile purtătoare de arme nucleare în Marea Japoniei și cu biciul amenințărilor ne oripilează “pe sticlă”. Și, în “optuzenia” lui, are motive!

Vineri, cu o zi înainte ca Neller să-i avetizeze pe soldații americani din Norvegia și în ziua în care Mattis anunța zorii unui război în Peninsula Coreeană, în urma unui proiect de rezoluție depus joi de Administrația Tump, Consiliul de Securitate al ONU a înăsprit sancțiunile împotriva Coreii de Nord, printr-un vot UNANIM!

Aici, merită să spunem că votul în UNANIMITATE dat de Consilul de Securitate ONU a venit după ce Trump s-a înțeles cu Xi Jinping, președintele Chinei și sponsor al Piticului Atomic Kim, înțelegere survenită după ce dictatorul a dat cu o nouă racheta balistică intercontinentală – pe 28 noiembrie.

Și, NU în ultimul rând, vă reamintim că neconvenționalul politician de la Casa albă – afaceristul Trump – a spus “Am să distrug complet Coreea de Nord în cazul unui atac asupra Statelor Unite”, iar Piticul Atomic Kim de la Phenian i-a răpuns că “Republica Coreea de Nord trebuie acceptată ca putere nucleară”.

Piticii atomici, cu șeful lor Kim Jong-Un
Piticul Atomic Kim Jong-Un pune pe rană uraniu îmbogățit!

Cum era de așteptat, Piticul Atomic Kim Jong-Un a calificat duminică drept “Act de Război” noile sancțiuni votate în UNANIMITATE de Consiliul de Securitate al ONU, reafirmând că aceste măsuri atroce NU-l vor descuraja să ducă la “bun sfârșit” programele nuclear și balistic!

“Respingem în totalitate ultimele sancțiuni ale ONU (…) drept o afectare violentă a suveranității republicii noastre și un act de război care distruge pacea și stabilitatea în Peninsula Coreeana și în regiune” – așa l-a pus dictatorul Kim, pe ministrul său de Externe, să țipe la Terra!

Trebuie să știți că Rezoluția ONU obligă toate statele să-i expulzeze pe nord-coreenii care lucrează în străinătate, mai ales în Rusia lui Putin și China lui Jinping, și de unde trimit acasă valută forte pentru buzunarul Piticului Atomic Kim.

Mai multe mii de nord-coreeni lucrează în străinătate. Potrivit ONU, ei muncesc în “condiții apropiate de sclavie” în Rusia și China, dar și în alte state… democrate!!!

Textul ONU amplifică dispozițiile incluse în rezoluțiile precedente, în special reducând livrările de petrol brut și rafinat. Efectul? Din China, Piticului Atomic Kim va primi cu “doar” 70% mai puține produse petroliere, și nu cu 90%, cum a dorit Trump!

182 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv