Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Animalelor…  Animalelor…  Animalelor!

animalelor
Ședința Guvernului Ponta după catastrofa de la Club Colectiv

Animalelor! A fost nevoie să se frângă destinele a zeci de tineri pentru ca voi să ordonați instituțiilor subordoante să facă ordine în cluburile de noapte.

Animalelor! A fost nevoie ca sute de familii să ajungă în pragul disperării pentru ca voi să înțelegeți că în majoritatea cluburilor colcăie mizeria morală iar patronii lacomi dezumanizează tinerii băgându-le pe gât alcool, droguri, amfetamine.

Animalelor! Toate relele din cluburi vă sunt cunoscute. Și voi ce faceți? Le permiteți celor care ar trebui să aibă grijă să nu se întâmple astfel de tragedii să închidă ochii, contra unor sume mari de bani: mită.

Animalelor!  A fost nevoie să vedeți cu ochii voștri o catastrofă ca să înţelegeți cu ochii minții că legea, așa beteagă cum e, trebuie pusă grabnic în practică;

Animalelor! Nici dacă aveați inima din piatră nu vă era permis să rămâneţi orbi la ilegalitățile ce se comit în cluburile de noapte, în România pe care vă lăudați că o guvernați cu vrednicie.

Animalelor! A fost nevoie de o tragedie ca să vedeți că românii sunt solidari. Mai întâi a murit un polițist obligat să-și riște viața pentru ca un ministru megaloman să fie slujit ca un Zeu: Oprea. Apoi a plecat prematur să danseze pe nori mai mult de o duzină de tineri dornici de viață. Și voi ce faceți? Ședințe publice în care vă arătați îngrijoarea față de popor după ce o catastrofă a șocat o țară.

Animalelor! Nu sunteți demni nici timp de o secundă de poporul pe care samavolnic îl conduceți. Eminescu v-a numit epigoni. Noi vă strigăm politruci siniștri, comuniști în piele de înalt funcționar de stat.

Animalelor! Românii v-au cerut mereu RESPECT! Și voi ce le-ați dat? Bătaie de joc: ați pus “cuierul” să candideze și nu le-ați permis să voteze cum doresc. Corupție: i-ați obligat să plătească mită pentru orice fleac. Fraudă: le-ați furat peste 450 de miliarde de euro numai în ultimii 15 ani. Justiție: i-ați pus să moară cu dreptate-n mână. Umilință: i-ați adus în situația de a urî democrația la care au visat 44 de ani. Moarte: deși își plătesc asigurările de sănătate mor cu zile în spitalele în care sunt obligați să-și achiziționeze medicamente, până și banala aspirină. Și toate acestea se petrec în Mileniul III…

Animalelor…  Animalelor… Animalelor!

În schimb, românii știu să fie oameni…
lumanari 3
Empatie…
nepasatori7-act-1.6col-12cm
Solidaritate…
4K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv