Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3% în bucurești, pentru a treia zi consecutiv / Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă decide dacă ridică restricțiile /  

Breaking News:
 

COVID-19! Iohannis și Gorghiu au luat două pietre imense de pe pieptul țării!

Ca orice criză, și Pandemia COVID-19 pune pietre peste pietre pe plămânii nației noastre!

Este de datoria guvernanților să le ia pe cele mai grele de pe pieptul țării!

Este la îndemâna noastră să ne debarasăm de cele ușoare, fiecare în parte, după cum ne taie capul și ne ajută forța fizică. Și financiară!

RECUNOSC! De ceva timp abia mai respiram. Nu a fost nevoie să fac RMN ca să văd că plămânii mei sunt apăsați de doi bolovani imenși, atât de mari încât nu le vedeam vârful.

Am aflat de la televizor că toată nația este în situația mea – se sugrumă sub greutatea a DOUĂ pietre uriașe. Parțial m-am bucurat – nu sunt singur; parțial m-am întristat – suntem prea mulți!

Iar spre rușinea mea, deși îmi holbam ochii pe îngrozitorii bolovani, NU înțelegeam natura lor.

Parcă eram pierdut în spațiu și timp, parcă mi se oprise în loc imaginația, parcă eram un om fără speranță, un rătăcit în Mileniul III!

Din cauza celor două imense pietre așezate pe plămânii mei nu puteam să mănânc, să beau apă, să dorm, să respir; într-un cuvânt să am un singur țel: să mă lupt cu Pandemia COVID-19.

Dar misterele bolovanilor s-au rispit pe rând. Mai întâi ne-a „iluminat” președintele Klaus Iohannis și apoi ne-a arătat „luminița de la capătul tunelului” ex-președinta PNL Alina Gorghiu.

Klaus Iohannis ne-a redat somnul odihnitor!

Da, doamnelor și domnilor! Prima piatră care îmi stroșa plămânul stâng era Decorația Spitalului din Suceava. Îmi sătea în gât de nu puteam nici să tușesc!

Ideea că președintele Iohannis nu RETRAGE decorația acordată liderului liberal de Suceava, baronul Flutur-Aviar via Spitalul de Urgență, mă apăsa atât de tare încât aveam migrene non-stop, nu puteam să dorm și să respir. Eram o legumă!

Din cauză că decorația era o piatră atât de mare pe plămânii țării, toată nația românească s-a rugat să scape de ea, în fiecare secundă.

Toată suflarea Românei – de la găină la vulpe, de la cocoș la dulău, de la bou la om -, aștepta cu sufletul la gură ca Iohannis să ridice de pe pieptul ei imensa piatră: decorația lui Flutur-Aviar!

Ce a făcut marele nostru cârmaci de la Cotroceni? A retras decorația! Efectul? Ne-a luat cataroiul de pe plămânul stâng. Țara începea să respire!

Astfel, la o oră de maximă audiență, Klaus Iohannis ne-a demonstrat că are această putere și știe să o folosească atunci când patria are mare nevoie de președinte!

Eu zic să-i mulțumim președintelui Klaus Iohannis, care, precum un erou din basmele copilăriei noastre, ne-a eliberat de balaurul cel rău – decorația lui Flutur-Aviar!

Acum ,plămânul stâng este liber să respire și să lupte cu Pandemia COVID-19! Țara iese la liman!

Alina Gorghiu – aici jocând rolul Lupului la ușa Iezilor naivi – ne-a eliberat de sindromul Stockholm!

Dar, din nefericire pentru toată țara, a doua piatră, de două ori mai mare ca prima, încă apăsa criminal pe plămânul drept!

Nici în acest caz, de orbi ce eram, nu am putut să vedem natura acestui bolovan cât Casa Poporului – care era chiar sub nasul nostru de indolenți!

A fost nevoie de intervenția în Senat a iluminatei doamne Gorghiu de la PNL ca să înțelegem ce reprezintă imensul cataroi: eliberarea penalilor care au furat țara de bani publici și au primit pedepse de până la 7 ani.

RECUNOSC! După ce doamna Gorghiu, căsătorită Isar, ne-a explicat în ce constă piatra de pe plămânul drept, am simțit că mi s-a luat a doua pată neagră de pe ochi. Mă dezlegasem de prostie!

Da, doamnelor și domnilor, mi-e rușine să recunosc că NU mi-a trecut prin cap această explicație: că eliberarea pușcăriașilor în plină criză COVID-19 este de o importanță colosală pentru țară, este piatra ce nu ne lasă să respirăm cu plămânul drept. Este musai să eliberăm condamnații penal, dacă vrem să respirăm liber!

Acum, la fel ca în cazul președintelui Iohannis, eu vă conjur să-i mulțumim și liberalei Gorghiu pentru eliberarea pușcăriașilor și, simultan, eliberarea noastră de sub jugul imensei pietre care ne bloca plămânul drept.

Acum, când ambii plămâni respiră liberi, sunt fericit și vă rog cu lacrimi de crocodil să le mulțumim din inimă celor doi politicieni de marcă – EROI în adevăratul sens al cuvântului – pentru faptul că ne-au luat de pe piepturile greu încercate două uriașe pietre: retragerea decorației lui Flutur-Aviar și eliberarea hoților de bani publici!

Acum, după ce gladiatorii patriei Iohannis și Gorghiu ne-au eliberat de imenșii bolovani, putem să dormim, să mâncăm, să bem, să respirăm, să fim oameni numai buni de război și să ne luptăm de la egal la egal cu Pandemia COVID-19! Uniți vom Învinge!

În acest context citiți și…

Orban NU o sancționează pe Gorghiu pentru inițierea Legii pușcăriei la domiciliu: „S-a autodescalificat”

58 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv