Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Sindicatele critică negocierile de formă din partea lui Ciucă și Ciolacu / POLITICĂ: Guvernul a adoptat OUG cu majorările propuse dar refuzate de sindicate / Iohannis: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenenle naționale?” /

Breaking News:

COVID-19 și CONSPIRAȚIA: Prea mulți oameni AUD doar ce VOR!

Mirajul CONSPIRAȚIEI ne pune ochelari de cal și ne lasă fără apărare împotriva manipulărilor!

Iar degradata și corupta clasă politică pune paie pe foc, zi de zi, de 30 de ani!

Întrebarea care ne macină mințile? COVID-19 a fost împrăștiat de o “mână criminală” sau de un “guvern criminal”?

Evenimentele din ultimele luni – invazia pe întreg mapamondul a virusului COVID-19 -, ne-au arătat că mult prea mulți oameni AUD doar ce VOR!

Nu mai contează cine vorbește, ce se spune în mod oficial, ce date sunt puse la dispoziția oamenilor de către cercetători, ce informații care nu sunt false sunt publicate de mass-media serioasă.

Dacă articolele, emisiunile radio sau tv nu au ca subiect cel puțin un pui de CONSPIRAȚIE, atunci tot ce altceva se prezintă este, pentru acești oameni care AUD doar ce VOR, o informație neintereantă, poate chiar falsă!

Factorul importanță

Care este problema de fond în această invazie a virusului COVID-19?

 • a fost produs de om;
 • este un produs natural;
 • s-a împrăștiat natural;
 • a fost distribuit intenționat de persoane particulare sau de guverne.

Toate cele patru probleme enumerate mai sus NU sunt de FOND. Ele pot să stea la rând, pentru că în această fază există o singură problemă de FOND – compusă din două ramuri – care trebuie rezolvată urgent:

 • TRATAMENTUL și metoda de STOPARE a epidemiei!

Așadar, această adevărata temă ar trebui să preocupe pe toată lumea. Din nefericire, TRATAMENTUL și STOPAREA sunt teme prea puțin dezbătute pe rețelele de socializare sau în anumite produse media ce se doresc serioase.

Date oficiale COVID-19 – 28 martie 2020 – vecinii României

Întrebări coerente

Oamenii au dreptul să pună întrebări și să caute răspunsuri. Iar această bipolară PROBLEMA de FOND, TRATAMENTUL & STOPAREA, naște cinci întrebări pertinente:

 • cât timp va dura Pandemia COVID-19?
 • există un vaccin?
 • dacă NU, când se estimează producerea vaccinului?
 • dacă DA, de cine este deținut?
 • dacă DA, de ce nu este distribuit?

După cum vedeți aceste întrebări nu sunt false. Ele sunt cât se poate de coerente și au nevoie de răspunsuri pe măsură, nu de vrăjeală politicianistă.

Unii specialiști în tehnica manipulării vor spune că cea mai bună formă de manipulare este să îndepărtezi PROBLEMA de FOND și întrebările esențiale de mentalul colectiv, prin aruncarea unei teme corect enunțate, dar aproape imposibil de demonstrat: CONSPIRAȚIA.

În cazul nostru, invazia COVID-19, sunt două teme ideale pentru a manipula printr-o CONSPIRAȚIE:

 • COVID-19 a fost produs de oameni;
 • Anumite state dețin vaccinul anti COVID-19.
Abraham Lincoln – a fost asasinat printr-o conspirație

Mirajul CONSPIRAȚIEI

Dar cum poate fi demantelată o CONSPIRAȚIE? Ei bine, numai prin două metode juridice:

 • conjurații dezvăluie conspirația;
 • dovezile circumstanțiale produse de efectele conspirației.

În prima situație, istoria ne-a demonstrat că lumea află despre CONSPIRAȚII ori când unul dintre cei implicați face dezvăluiri, ori când oficialitățiile binevoiesc să pună la dispoziția opiniei publice documente secrete pe care le declasifică după 10, 25, 50 sau 90 de ani – in funcție de intersele politice de moment.

În cea de-a doua situație, sunt doar câteva cazuri în lume prin care CONSPIRAȚIA a fost confirmată prin dovezi circumstanțiale – cel mai celebru caz fiind asasinarea președintelui american Abraham Lincon.

După cum se vede cu ochiul liber, în toată lumea, oamenii încearcă să înțeleagă CONSPIRAȚIA COVID-19 prin dovezi circumstanțiale generate de:

 • coincidențe greu de digerat legate de apariția virusului;
 • comparații între gripa clasică și virusul SARS;
 • explozie de achiziții de firme de către anumite state sau concerne;
 • fonduri uriașe puse de guverne la dispoziția luptei împotriva virusului din care INIȚIAȚII iau partea leului;
 • duelul dintre specilialiști – pro și contra;
 • bâlbele guvernanților și deciziile lor economic0-sociale revizuite în cascadă;
 • lipsa de coerență și solidaritate în UE;
 • informații false prezentate ca DEZVĂLUIRI emise sub ANONIMAT și aduse la cunoștința opiniei publice prin intermediul unor site-uri fără personalitate publică, preluate în cascadă.

Iar aceste dovezi circumstanțiale reprezintă un izvor nesecat pentru cei care vor să prezinte o CONSPIRAȚIE pusă la cale pentru:

 • a ucide bătrânii;
 • a întineri forțat omenirea;
 • a reduce numărul populației;
 • a dizolva UE;
 • a crea o nouă ordine socială;
 • a modifica raportului de forțe dintre statele puternice;
 • etc.!

În conjuctura politică de azi, este foarte greu pentru orice om să nu constate existența unor anumite “coincidențe”, întâmplări, fapte care se repetă în timp sau decizii repetitive luate de guvernanți în aceleași situații petrecute într-un timp nu prea îndepărtat.

Astăzi, este foarte ușor de introdus în mentalul colectiv o CONSPIRAȚIE și este aproape imposibil de scos!

De la această masă bogată lipsește Rusia lui Putin – G8 a devenit G7. Dar sunt Trump și Boris, doi politicieni de…!

DEGRADAREA clasei politice!

Cum de s-a ajuns în această situație dramatică? Acești mult prea mulți oameni care AUD doar ce VOR sunt așa ușor de manipulat? Această masă uriașă de oameni întinsă pe tot Pământul are un IQ de gâgă, e o mulțime formată din proști?

SECUNDA consideră că NU calitatea intelectuală a oamenilor care AUD doar ce VOR este principala cauză. De fapt, este ultima vină!

POLITICIENII din toată lumea, din ‘89 încoace, sunt principalii vinovați de actualul context degradant. Calitatea POLITICIENILOR – fie că vorbim despre cei din SUA, China, Rusia sau România – este una deplorabilă!

În ultimii 30 de ani, deciziile luate de POLITICIENI au îndepărtat lumea de ideea de RESPECT și CORECTITUDINE.

Iar MINCIUNA, HOȚIA din banul public și CORUPȚIA au ajuns VIRTUȚI printre POLITICIENI.

Acum, este foarte greu să găsești, oriunde în lume, mulți oameni care să spună că au ÎNCREDERE în administrațiile de stat.

Din toate studiile de piață rezultă o concluzie dramatică: doar 15% dintre oameni mai au INCREDERE în guvernanți și partide. (Excepție fac unele țări nordice sau cele care au statut de țară neutră.)

Cu RESPECTUL și ÎNCREDEREA în POLITICIENI scăzute mult sub cota de avarie, oamenii se îndepărtează tot mai mult de ceea ce este OFICIAL. Iar lipsa de SOLIDARITATE – ce trebuie scoasă la lumină de statele puternice, de către cei bogați – pune paie pe focul CONSPIRAȚIEI.

P.S. Omenirea va trece și peste acest hop. Cu siguranță, o generație viitoare va afla din documente oficiale dacă Pandemia din 2020 a fost creația unor minți diabolice – particulare sau guvernamentale – sau a fost o criză generată de mai mulți factori naturali, care NU au fost prevăzuți la timp de omenire pentru a contracara virusul ucigaș care a invadat mapamondul. În ambele cazuri, tot oamenii sunt vinovați pentru “victimele colaterale”.

Citiți și…

Guvernul a completat OUG 30 privind șomajul tehnic și a simplificat procedurile, după zeci de mii de mesaje

249 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv