Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:
Fără supărare, cu prietenie, despre lupta inegală dintre politicienii penali și românii care i-au adus la putere!

Din păcate, NU avem adevărate proteste pașnice de masă! Iohannis – ultima redută!

Sper ca această “picătură”, cruntă prin realismul ei, să ne găsească bine, sănătoși și să ne trezească la viață din letargia care ne-a cuprins. Să ne lepădăm de indolența indusă de otrăvitul curent de opinie “Orice-am face noi, ăștia fac ce vor!”
Felicitări protestatarilor! Să vă fie rușine, însă, celor care, deși NU sunteți de acord cu modificările legislative puse la cale de binomul PSD + ALDE cu UDMR și Minoritățile în coadă, stați în casă „la căldurică”.
Tăriceanu, Dragnea și Tudose
Dacă vă întrebați de ce NU le pasă liderilor PSD, ALDE, UDMR și Minoritățile de protestele din stradă, vă garantez că au un argument forte: lipsa adevăratelor proteste pașnice de masă!

Cum adică, noi, cei care protestăm, NU ne încadrăm în proteste pașnice de masă? NU! Pentru că un protest pașnic de masă are trei caracteristici ce trebuie îndeplinite simultan:

  1. Protestul să aibă un motiv legat de bunul mers al țării;
  2. Protestul să fie pașnic;
  3. Protestul să fie pus în practică de milioane de oameni.

Evident, motivul care a generat protestele de stradă este acceptat de foarte multă lume, din toate păturile sociale – deci se îndeplinește prima condiție.

Desigur, protestele sunt prea pașnice și prea curate – se îndeplinește, dacă vreți, cu “exces de zel”, a doua condiție.

Dar, oare, a treia condiție – Protestul să fie pus în practică de un număr foarte mare de oameni, de milioane de români – se îndeplinește? NU!
Magistrații la protest
Argumentele binomului PSD + ALDE cu UDMR și Minoritățile în coadă

În decembrie 2016 au ieșit la vot pentru Alegerile Parlamentare circa 7,3 milioane de români din totalul celor 18,4 milioane cât aveau drept de vot.

18,4 – 7,3 = 11,1 milioane de români NU au votat

Dintre cei 7,3 milioane de votanți, circa 3,65 milioane de români au pus ștapila pe PSD+ALDE. Adică 3,2 milioane de români (mai exact 3.221.786) au pus ștampila pe pesediști, iar 423.000 (mai exact 423.728) – pe aldiști.

Practic, OPOZIȚIA anti PSD+ALDE a fost votată tot de aproximativ 3,65 milioane de români. Dacă din acest număr eliminăm DIASPORA, rămân circa 3,3 milioane de cetățeni cu domiciliu în România.

Evident, o parte dintre acești români, mai precis cei care au votat UDMR și Minoritățile, nu au știut că le dau votul unor parlamentari care vor vota cot la cot cu alianța PSD+ALDE. De aici rezultă, de fapt, larga majoritate a PSD+ALDE în Parlament.

Dacă dintre cei care NU au votat scădem circa 3,5 milioane de români plecați la muncă în străinătate, rezultă că aproximativ 7,6 milioane de concetățeni rămași în țară NU au mers la vot în decembrie 2016.

3 + 7,6 = 10,6 milioane de români NU au votat PSD + ALDE
Decembrie 2017

Așadar, în ROMÂNIA “staționează“ cel puțin 10,6 milioane de cetățeni care NU au dorit ca Liviu Dragnea, C.P. Tăriceanu, Șerban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Mihai Tudose, Tudorel Toader, Steluța-Gustica Cătăniciu etc. să le fie conducători.

Dar să NU uităm că avem 18,4 milioane de români cu drept de vot, din care 3,65 milioane au votat cu binomul penalilor PSD + ALDE.

Adică binomul PSD + ALDE conduce țara cu doar 15 – 18% din voturi!!!

Câți oameni trebuie să iasă în stradă pentru a îndeplini cea de-a treia condiție a unui protest pașnic de masă care să ducă la stopara manevrele puse la cale de Dragnea și Tăriceanu?

Este nevoie de cel puțin 20% din cei care NU i-au votat – ADICĂ 2,2 milioane de români sau de 3,6 milioane de români dintre cei cu drept de vot. Și, “ce avem noi aici”:

Cel mai mare număr de români care a ieșit la proteste a fost de circa 600.000.

Adică 6% dintre cei care NU i-au votat pe Dragnea și Tăriceanu!
Adică 3% din cei cu drept de vot!

Zilele acestea au ieșit în stradă puțin peste 100.000 de oameni. La Cluj s-a întregistrat cel mai mare număr de protestatari.

Adică 1% din cei care NU i-au votat pe Dragnea și Tăriceanu!
Adică 0,6% din cei cu drept de vot!
NU 10%, NU 15%, NU 20%! Au ieșit 1%, respectiv 0,6%!

Pe cine reprezintă acești 1% dintre cei care NU au votat alianța PSD + ALDE?

Pentru liderii PSD + ALDE, cei 600.000 de protestatari reprezintă cel mult 20% dintre cei 3 milioane care au votat actuala OPOZIȚIE din Parlament, iar cei de duminică -maxim 3%!

Calculul PSD + ALDE este foarte simplu: NU poți compara 18% din 18,4 milioane cu 6% din 3 milioane de români!

N.B. Ar fi fost perfect pentru OPOZIȚIE ca PSD + ALDE să organizeze o manifestație la Craiova. Am fi văzut atunci că liderii penali mai sunt susținuți de cel mult 3% dintre cei care i-au votat (100.000 de manifestanți). Așa, Dragnea și Tăriceanu cu UDMR și Minoritățile în coadă continuă să ne spună că au fost aleși de popor cu 55% ca să conducă destinele României. Prost e cine-i crede!

Reduta Iohannis
Grevă prezidențială

Așadar, dacă în stradă s-ar îndeplini și cea de-a treia condiție – o participarea masivă de peste 2 milioane de oameni –, atunci NU i-ați mai vedea pe manipulatorii de la A3 și RTV că-i acuză pe protestatari că sunt antidemocrați, și nici pe politrucii PSD și ALDE spunând cu foc demagogic că manifestațiile nu sunt reprezentative.

Cât timp ies în stradă doar câtva sute de mii de români, NIMIC nu-i îndreptățește, din punct de vedere democratic, să le solicitie IMPERATIV unor politicieni modalitatea de a emite legi în Parlament. Faptul că au dreptate NU este un argument, în viziunea PSD + ALDE.

De aceea liderii politici Liviu Dragnea, C.P. Tăriceanu, Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Mihai Tudose, Tudorel Toader, Steluța-Gustica Cătăniciu, Marton Arpad etc. se pregătesc să legifereze corupția, mita, minciuna, abuzul în seviciu, să diminueze posibilitățile tehnice și tactice ale procurorilor și să ciuntească din puterea judecătorească.

În acest context, în care OPOZIȚIA din Parlament NU are pârghiile necesare pentru a stopa acțiunile nedemocratice ale binomului PSD + ALDE, rămân drept scut protestele pașnice de stradă – că de masă nu sunt! – și președintele României.

Din nefericire, NU avem proteste pașnice de masă. Avem doar proteste pașnice de stradă!

Dar e bine și așa. De ce? Pentru că acestea îi dau  președintelui Klaus Iohannis, de DOUĂ ori, posibilitatea să NU promulge legile penalilor.

Prima dată are dreptul Constituțional, a doua oară – printr-o inedită și unică GREVĂ prezidențială.

Acest scenariu – grevă prezidențială – ne duce la o serie de acțiuni ușor de prevăzut:

  • Primul pas: PSD + ALDE îl vor suspenda pe președintele Iohannis – au un motiv Constituțional;
  • Pasul doi: Tăriceanu ajunge președinte și promulgă legile în forma aprobată de Parlamentul dominat de PSD + ALDE;
  • Pasul trei: Poporul chemat la vot NU-l demite pe Iohannis;
  • Pasul patru: Parlamentul rămâne în forma actuală, Iohannis revine la Cotroceni, iar Guvernul Tudose îi dă înainte cu pomenile electorale și cu taxe împovărătoare!

N.B. Îmi este foarte greu să cred că Băsescu, Orban și Barna se vor uni într-o Alianță Politică și vor DEMISIONA în BLOC din PARLAMENT, pentru a genera Alegeri Anticipate, cel puțin pentru locurile lăsate vacante de PMP, PNL și USR! Și, astfel, să lase binomul PSD + ALDE singur în fața lumii.

Sau, așa cum a sugerat colegul meu de la Nașul.TV, Cătălin Bădițoiu, toți magistrații să intre în grevă – prin diferite metode legale, cum ar fi… concediu!

Băsescu și Orban
Cine pierde și cine câștigă

Cine pierde din această șaradă cinică? Toți cei care își plătesc taxele și impozitele și NU lucrează la stat! NOI, toți cei care încercăm să facem din România un loc mai bun.

Cine câștigă? Toți generalii păpușari, toți politicienii angrenați în TOATE partidele – parlamentari, primari, consilieri locali și județeni -, toți bugetarii lacomi și yesmeni cu funcții de conducere care au un singur țel „la cub”: să fure din averea statului, pentru ei, pentru cei care îi protejează și pentru partid!

P.S. Ce ziceți? După ce am adus la putere penali, ticăloși, golani, derbedei, hoți și parașute, putem spune despre noi că suntem un popor de deștepți închipuiți în țara în care expresia “îmi spui tu mie?!?” produce doctori docenți încă de la școala primară?!?
37 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv