Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3% în bucurești, pentru a treia zi consecutiv / Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă decide dacă ridică restricțiile /  

Breaking News:
 

Episodul 3 TAROM. Noi DOCUMENTE în EXCLUSIVITATE. Pentru șefimea plătită regește, care ne amenință cu Justiția: Bani publici = Interes public!

De râsul curcilor! În viziunea pilotului Barbu și a avocatei Hutina dacă publici salariile directorilor de la stat încalci Legea protecției datelor personale!

În urma articolului de ieri – „Salarii regești pentru directorii care falimentează TAROM!” – am primit la redacție mai multe e-mailuri de mulțumire, multe informații noi despre cum unii șefi cumulează pensia cu salariul sau „produc” tot felul de cheltuieli neeligibile etc. dar și o Notificare-Amenințare din partea directorului general, George Barbu, și a avocatei Claudia Hutina – specializată în brevete și mărci!

Pilotul sportiv manager al TAROM, George Barbu, ne amenință că ne dă în judecata dacă nu ștergem lista cu salarii! NU o vom face. pentru că vorbim despre banii contribuabililor.

Barbu & Co sunt disperați că le-au apărut în public salariile de baștani și fug ca șerpii în scorbura unei legi care, însă, NU-i protejează: Legea protecției datelor personale!!!

După zeci de ani de Dolce Far Niente pe BANI PUBLICI, cei din conducerea TAROM au sărit de-un cot că SECUNDA le-a deranjat somnul de frumusețe!

Transparență = Interes Public

SECUNDA nu a publicat CNP-uri, adresele de domiciliu, alte date din buletin sau informații de natură personală.

SECUNDA a publicat lista cu salarii ,respecând litera legii: „…caracterul public al faptelor în care este implicată (n.r. persoana)”.

SECUNDA s-a speriat așa de tare de atacul la liberatea de exprimare a nepotului și fiului de șef SRI, stimabilul Barbu, încât astăzi publicăm alte DOCUMENTE și adresăm câteva întrebări la care ministrul Transporturilor Lucian Bode are dreptul să primească, în public, răspunsuri.

ATENȚIE! Pentru toți angajații de la stat: este de INTERES PUBLIC cum se FURĂ din instituțiile și societățile de stat BANII PUBLICI și în ce conturi ajung!

ONPCSB. Solicităm public ca Oficiul pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor să se sesiseze din oficiu și, bazând-se pe lista publicată de SECUNDA, să afle în ce conturi au ajuns banii publicii spoliați de șefimea TAROM via salarii, sporuri, achiziții, deconturi și bonuri/facturi de combustibil etc.

Bani Publici = Interes Public

LEGAL.Managerul Barbu și avocata Hutina habar nu au că Articolul 31, alineatul 4, din Constituție spune că „Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice”. Cea ce noi am și făcut, nu am trucat datele. Iar aici vorbim de salarii încasate din BANI PUBLICI.

ADEVĂR. Asta demonstrează că Barbu & Co s-au sperit de efectele în societate și recunosc, implicit, că datele din lista publicată sunt reale? Nici nu aveau cum să nu fie, pentru că „Scrisoarea pierdută” a plecat „în eter” din calculatorul doamnei Claudia Crăița, ca atașament!!! – și a fost colectată SIGINT. No comment!

SECRET. Oare faptul că pilotul George Barbu est nepot și fiu de stelat SRI îi oferă impertinența de a cere unei instituții media să NU publice salariile directorilor TAROM?

Bani Publici = Interes Public! Nicio lege nu îi interzice jurnalistului să dezvăluie cum sunt cheltuiți banii din taxele și impozitele contribuabililor!

MAIL. Vă oferim spre lectură Notificarea-Amenințare trimisă de pilotul de agrement, actualmente manager TAROM, George Barbu și de avocata Claudia Hutina, ieri la ora 21.15. Iat-o:

În ce calitate a semnat avocata Claudia Hutina un act oficial având antetul TAROM? Este angajata TAROM? A fost angajată să apere interesele TAROM? Cu ce onorariu pe oră? TAROM nu are Departament Juridic?

RESPECT. Așadar, noi am publicat lista, în virtutea articolului 7 din Legea Protecției datelor personale (190/2018), care spune că putem oferi publicului salariile unor persoane, dacă faptele în care sunt implicate sunt de interese public – ia aici vorbim despre  bani publici.

SPOLIERE. Dar este foarte interesant cum pilotul Barbu și avocata Hutina încearcă să ASCUNDA salariile șefimii TAROM folosindu-se de o lege care nu-i protejează pentru astfel de fapte: devalizarea visteriei unei societăți de stat, prin atribuirea de salarii nejustificate de performanțele societății pe care o conduc. Și nici de interesul firesc al contribuabilului de a afla unde se duc taxele și impozitele plătite de el, lună de lună.

Avocata Claudia Valerica Hutina – specialistă în proprietate industrială, brevete și mărci! 

Bugetul societăților de stat = Interes Public

JIGNIRE! De asemenea, Barbu & Hutina consideră că NU este de interes public cum se cheltuiește BANUL PUBLIC de către instituțiile și întrepriderile de stat – de parcă ar fi FEUDA lor!

NECESITATE. Pentru că vorbim tot timpul despre bani publici, îi adresăm managerului George Barbu câteva întrebări… în public. În lista pe care am prezentat-o apare proba unei discriminari între piloți, adică:

 • piloții Ciopraga și Gavril au salarii mai mari decât colegii lor. De ce? În baza faptului că și-au păstrat salariile de pe vremea când zburau pe avioanele Airbus 310 si Airbus 318? Dar este legală această „păstrare”, dacă ținem cont de faptul că TAROM nu mai folosește Airbus 310 de 3 ani?
 • În aceeași situație se găsesc piloții instructori Dobrovolschi și Jitariu: au salarii mai mari, deși Airbus 310 nu mai e! Sau aveți altă explicație?
 • De ce pilotul pensionat Gvinda are pensie și salariul egal cu salariul avut înainte de pensionare?
 • În cazul familiei Mezei ați cerut până acum reînceperea urmăririi penale pentru recuperarea pagubelor produse TAROM înainte de numirea în funcție? Dar pentru pagubele produse după numirea și demiterea ei cu scandal?
 • Conform legii, pentru funcționarea unei companii aeriene este obligatoriu să existe cinci persoane cu funcții de director: general, de zbor, tehnic, financiar și de safety. De ce a fost inclusă în lista indispensabililor HR-ul Claudia Crăiță? Ca să primească și ea o bagatelă de 17.532 de lei în vreme de Pandemie?
 • Dar despre pontarea șefimii în vreme de Pandemie, ce ne puteți spune?
Ministrul Lucian Bode – în speranța că va folosi poziția mâinilor și în favoarea contribuabilului, dar cu vârful piramidei în sus!

Cheltuielile de stat = Interes Public

SECUNDA a transmis adresa primită de la directorul general George Barbu domnului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, și i-am atașat TREI întrebări:

 • Sunteți de acord cu solicitarea domnului George Barbu de a NU face publice salariile conducerii TAROM, o societate deținută 97,22% de Ministerul Transporturilor și întreținută lunar din BANI PUBLICI?
 • Considerați că salariile directorilor TAROM plătite de contribuabili sunt în concordanță cu situația economică actuală a României?
 • Ce măsuri veți lua pentru a reduce costurile cu slariile uriașe ale directorilor TAROM și ale șefilor reprezentanțelor TAROM în lume, dar și a altor cheltuieli făcute de angajații șefi?
 • Cu ce drept domna avocat Claudia Hutina a semnat un document oficial cu antetul TAROM?
 • Doamna avocat Claudia Hutina are un contract încheiat cu TAROM? Pentru ce servicii și cu cât este plătită pe oră?

IDEM! Miercurea trecută a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor TAROM. Din ordinul ministrului Bode, reprezentații ministerului Transporturilor au prelungit… interimatul unui cancer profesional! Iată DOCUMENTUL:

Spolierea Banilor Publici = Interes Public

MIZERABIL. Așadar, pilotul manager George Barbu ne amenință că ne dă în judecată pentru că am divulgat salariile enorme încasate de șefimea TROM, în timp ce societatea 99,92% de stat este falimentară și din cauza costurilor imense cu salariile conducerii.

DEGRADANT. Reacție incalificabilă, de feudal, a șefului de la TAROM, George Barbu. Astfel, pilotul George Barbu se descalifică și intră în picaj, aterizând direct în panoplia cu nemernicii care au jefuit TAROM în ultimii 30 de ani.

SFAT: NU vă mai luați după toți proștii! Legea protecției datelor personale NU interzice jurnaliștilor să divulge salariile angajaților de la stat. Pricepeți că vorbim despre bani publici și de dreptul la informare a opinei publice !

VIITOR. NU vom încălca legea nici când vom publica fotografii cu vilele de sute de mii de euro construite de șefimea TAROM, -persoane publice -, din banii contribuabililor.

Pentru că este de INTERES PUBLIC modul cum s-au FURAT și unde au ajuns BANII PUBLICI.

SECUNDA respectă Constituția, legile României și deontologia jurnalistului. Nu aceleași principii guvernează, însă, mințile lacome ale șefimii TAROM.

Categoric VA URMA! suntem abia la Episodul 3!

Citiți și primele episoade…

DOCUMENT-EXCLUSIVITATE. Șomaj tehnic de lux: Angajații TAROM vor primi 75% din salariul de ÎNCADRARE!
EXCLUSIVITATE-DOCUMENTE! Salarii regești pentru directorii care falimentează TAROM!
257 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv