Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

Episodul I. Variantele lui Dragnea, în contextul românesc, pentru prezidențiale!

Astăzi, în primul episod, vă prezentăm contextul politic actual, pentru a înțelege analiza SECUNDA asupra bătăliei pentru șefia României, bătălie prefațată de lupta pentru cele 33 de locuri rezervate românilor în Parlamentul European.

Barna și Cioloș – profani în Liga Mare!

Mulți politicieni, precum cei de la USR + (Barna și Cioloș) consideră alegerile pentru europarlamentarele din 26 mai ca fiind definitorii pentru bătălia din noiembrie 2019 – alegerea viitorului președinte al României.

Este falsă această premisă, în actuala situație în care contextul românesc nu empatizează cu cel european!

Iată argumentele ce ne arată foarte clar că, deși alegerile pentru europarlamentare ar fi trebuit să fie foarte importante pentru partide în contextul european, nu este deloc așa, din cauza contextului românesc:

 • Urmașul comuniștilor via defunctul FSN, PSD, nu a deschis lista cu premierul Viorica Dăncilă – așa cum era normal, dat fiind istoricul ei de politician UE – din 2009 parlamentar european. Cum rezultatul nu va fi unul semnificativ, Dăncilă nu va putea fi trasă la răspundere.
 • PSD a deschis lista cu Rovana Plumb, cel mai mare dușman al Vioricăi în partid. Astfel, Plumb a fost trasă pe linie moartă, va fi direct răspunzătoare de rezultat, iar visul celor care stau în spatele ei, de a o face prima femeie președinte, s-a spulberat – vechea gardă a Securității;
 • ALDE, total împotriva regulii jocului, NU intră în bătălie alături de PSD, ci vine cu o listă, deschisă de cea mai detestată femeie din România: Norica Nicolai! Iar lista continuă cu Barbu, Silaghi și Vosganian, “candidați” puși special pentru a primi o sinecură, dar mai ales o IMUNITATE UE – vezi cazul Dan Nica de la PSD – mult dorită de penalii politici;
 • Ponta deschide lista avortonului pesedist ProRo, dar ne anunță că NU va merge la Bruxelles. Este doar un joc de gleznă pentru cel mai trădător premier din istoria României;
 • Jurnalistul Rareș Bogdan este pus în fruntea partidului istoric PNL – o umilință imensă pentru un partid cu sute de mii de membrii cotizanți și condus de Orban – lider incapabil să scoată o “locomotivă” din interiorul formațiunii! Iar în listă, pe locuri eligibile se regăsesc infractori notorii, cum ar fi Blaga!
 • “Copilașul” USR este obligat să se alieze cu “pruncul” PLUS, pentru a pune în fruntea listei o “locomotivă” occidentală – în persoana lui Dacian Cioloș. Apoi, printr-un algoritm bizar, lista continuă cu cele mai cunoscute, dar controversate personaje din USR: Ghinea, Armand și Botoș;
 • PMP este obligat să-l pună în fruntea listei pe fostul președinte Băsescu. Va fi foarte greu ca Băsescu să adune 5% (peste 400.000 de voturi) acum, când UNPR – partidul balama care i-a asigurat PMP sute de mii de voturi la alegerile din 2016 –, candidează pe liste proprii;
 • UNPR, partidul care, în ultimul moment, a renunțat la Gabriel Oprea cap de listă – lider urât de toată lumea, dar care aleargă ca un disperat după IMUNITATEA UE – și i-a plasat pe Anghel Iordănescu și Ilie Năstase pe primele locuri, ei având mai mule șanse de a aduna voturile rezerviștilor cărora Oprea le-a dat pensii substanțiale!
Dragnea și Tăriceanu – ticăloși în Liga Mare!

De fapt, argumentele prezentate mai sus ne oferă adevărata perspectivă pentru alegerile din 26 mai – Europarlamentare:

 • Liderii partidelor – PSD, ALDE, PNL, USR, PLUS, PMP, ProRo și UNPR – nu mai dau doi bani pe ideea de REPREZENTARE SĂNĂTOASĂ în Parlamentul European;
 • Parlamentul European devine pentru politicienii români un “Cimitir al Elefanților”;
 • Dragnea, Tăriceanu, Orban, Barna, Cioloș, Băsescu, Ponta și Oprea au gândit listele pentru a face propagandă partidului, a mulțumi niște politicieni “gălăgioși”, a scoate din cărți “colegi” contondenți și a oferi mult visata IMUNITATE UE.
 • Doar USR +, adică Barna și Cioloș, au înțeles importanța alegerilor europarlamentare în contextul european dar, în final, și ei au fost obligați de contextul românesc să abdice de la acest pricipiu și să intre în hora neagră a politicii murdare!
 • Rezultatele de la europarlamentare vor oferi liderilor Dragnea și Tăriceanu gloanțe pentru rezolvarea dilemei: “Vor merge PSD și ALDE în alianță pentru prezidențiale cu Tăriceanu candidat?”
 • Pentru Iohannis, alegerile europarlamentare nu au niciun impact.

Citiți mâine… Episodul II. Variantele lui Dragnea pentru prezidențiale! – Scheme și date reale, nu sondaje trucate!

87 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv