Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

EXCLUSIV! DOCUMENTE. Protocolul USR-PLUS nu se leapădă de informatorii și acoperiții actualelor servicii secrete

Sunt respinși doar colaboratorii și salariații Securității de dinainte de ’90!

PROTOCOLUL urmează să fie semnat în aceste zile de USR și PLUS.

SECUNDA propune modificarea Articolului 8.3 prin actualizarea interdicțiilor – informatorii și salariații actualelor servicii secrete să nu poată candida pe listele comune USR-PLUS. Cioloș și Barna îi știu!

Teoretic și practic, dacă se dovedește cu acte oficiale că vreun membru al alianței USR-PLUS este informator sau salariat al vreunui serviciu secret actual el NU este elimitat, ci poate să candideze nestigherit pentru orice funcție din stat – numit sau ales!

Cioloș și Barna

La 30 de ani de la căderea comunismului, tânăra generație solicită RESETAREA națiunii. Iar cei care sunt invitați să o facă sunt la conducerea a două partide noi:

  • USR, prin Dan Barna
  • PLUS, prin Dacian Cioloș

Ce vrea lumea care așteaptă RENAȘTEREA nației? UNIFICAREA partidelor aflate în opoziție cu PSD – partidul foștilor șefi comuniști și a generalilor din securitatea lui Ceaușescu, trădătorii României în ultimii 30 de ani.

Se pot unifica partidele din partea dreaptă? NU! De ce? Din cauza PNL, care nu vrea o alianță, ci doar să înghită noile partide, care să se alinieze disciplinat la coada plutonului liberal!

Totuși, USR și PLUS se pot uni, se pot înfrăți și chiar se pot transforma într-un tot unitar. Aceasta este dorința exprimată de majoritatea covârșitoare a celor care i-au votat în luna mai, la europarlamentare. Chiar această idee este specificată expres ce către cei doi copreședinți, în motivarea alianței. Și, evident, ar fi o soluție foarte bună în lupta contra foștilor comuniști împrăștiați în PSD, ALDE și UDMR.

De aceea Barna și Cioloș au luat hotărârea să formeze Alianța 2020 USR-PLUS și să o parafeze printr-un PROTOCOL.

EXCLUSIV. DOCUMENT.
Alianța Electorală USR – PLUS

Download (PDF, 144KB)

Mai multe articole din Protocolul USR-PLUS generează foarte multă nervozitate în USR, dar nu și în PLUS. Iată de ce:

  • În primul rând, este vorba despre fonduri. USR pune la bătaie toți banii primiți de la stat ca partid parlamentar – câteva milioane de euro. PLUS nu pune nimic, dar vrea să decidă cum se folosec fondurile;
  • În al doilea rând, USR pune la bătaie peste 45 de locuri de parlamentari eligibile. PLUS nu pune nimic, dar vrea jumătate dintre ele;
  • În al treilea rând, după alegerile prezidențiale USR riscă tot, mai ales dacă Barna nu iese câștigător. PLUS primește, indiferent de rezultat, funcția de prim-ministru,
  • În al patrulea rând, PLUS vrea ca absolut toate listele electorale să fie alcătuite la paritate: unul de la USR, unul de la PLUS. (Condiția sondajelor este doar pentru naivi).

Dar, pentru cei care au votat în luna mai 2019 USR+PLUS, aceste prime PATRU probleme interne nu contează. Ce contează este doar UNIFICAREA celor două formațiuni tinere și accederea la conducera țării, prin ELIMINAREA totală de la PUTERE a partidelor toxice PSD, ALDE și UDMR.

EXCLUSIV. DOCUMENT.
Protocolului de asociere dintre USR și PLUS

Download (PDF, 339KB)

Din lectura celor două documente puse la dispoziția opinei publice în EXCLUSIVITATE de SECUNDA izvorăște O MARE problemă, care NU poate fi acceptată de către cei care au votat împotriva comuniștilor, securiștilor și a generalilor trădători – adică PSD, ALDE și UDMR.

Pentru că, altfel, o întreagă generație s-ar dovedi a fi IPOCRITĂ. Cea ce nu este cazul. Dar iată despre ce este vorba:

În Capitolul VIII. Integritate din Protoculul USR-PLUS, la Articolul 8.3 scrie negru pe alb că „…nu vor putea fi desemnați drept candidați ai Alianței persoane care au avut calitatea de lucrători activi sau colaboratori ai Securității înainte de 1990 sau persoane care promovează violența, ideologii totalitare, anarhismul, rasismul, șovinismul, separatismul etnic sau teritorial și orice alte idei ori acțiuni extremiste sau contrare intereselor naționale”.

În tot protocolul este singura referire la serviciile secrete!

Așadar, conform Articolului 8.3, orice membru care a fost sau este informator sau salariat al celor șapte servicii secrete ce activează acum în România – SRI, SIE, DIA, DGA, DIPI, SPP și STS –, sau fosta SIPA, au DREPTUL să fie candidați al Alianței USR-PLUS!

Ce înseamnă asta?
  • Că Hellvig-SRI, precum și alți șefi ai serviciilor, își pot plasa agenții sau informatorii pe listele USR-PLUS, pe locuri eligibile;
  • Că șefii serviciilor secrete, prin intermediul infitraților în USR-PLUS, au acces atât la informații, cât și la actul de conducere;
  • Că USR-PLUS nu va putea RESETA nația, așa cum o doresc cei care i-au votat în mai 2019, ci numai în termenii doriți de șefii serviciilor secrete – care, invariabil, sunt reticenți la RESETARE.

Atenție! Legea interzice servicilor secrete să aibă infiltrați în partide și în magistratură. Dar dacă “secretoșii” NU ne spun cine sunt informatorii și acoperiții din partide, cum putem noi dovedi, atât timp cât Parlamentul ne-a arătat că NU poate verifica încălcările legislative comise de șefii serviciilor secrete?

Pe această stare de fapt se bazează șefii serviciilor secrete, atunci când își infiltrează agenți în partide și în tagma magistraților: că nu pot fi prinși cu mâța-n sac!

Culmea, chiar și dacă se dau în gât singuri, sau sunt devoalați accidental sau voit ca informatori sau agenți, membrii Alianței USR-PLUS nu pot fi eliminați de pe listele comune! Îi PROTEJEAZĂ Protocolul USR-PLUS conceput de Barna, Ghinea, Drulă, Cioloș, Tudorache și Preda – omul lui Băsescu!

Ar mai fi multe de discutat despre Protocolul USR-PLUS, cum este absurda prevedere că un co-președinte poate delega dreptul de semnătură celuilalt co-președinte – adică îi predă la cheie alianța USR-PLUS!!!

Dar ne oprim aici, ca să nu fim acuzați că punem prea mult acid jurnalistic pe rană!

65 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv