Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 
Mizerabila politică dâmbovițeană a infestat și “lucrul bine făcut”

Iohannis a mințit pentru Bușoi

Klaus Iohannis nu mai este președintele tuturor românilor așa cum îl obligă Constituția, dar de ieri este cu siguranță preşedintele politrucului Cristian Bușoi. Și tot de ieri, Iohannis a intrat cu toată ființa sa de neamț în pielea personajului extrem de mincinos care a purtat numele Victor Ponta. Ca să nu încapă nicio îndoială, vă prezint cum ne-a mințit prin omisiune şeful statului și cum încearcă să ne manipuleze politic deși Constituția Românei îi interzice să fie locomotivă în alegerile locale și parlamentare.

iohannis_busoi_69671400
Ca să-l sprijine pe Bușoi, liberalul Iohannis și-a „eliberat” sloganul “o altfel de politică”

Microbul Bușoi l-a virusat pe Iohannis

SECUNDA nu vrea să-și aroge merite mai mult decât reale, dar vizita șefului statului parcă nu a venit aşa, din neant, la două dintre clădirile monument istoric – “The Ark – Bursa Marfurilor Creative” și Institutul Astronomic al Academiei Române, din Parcul Carol. Se pare că Iohannis a citit ampla anchetă jurnalistică publicată în urmă cu o săptămână în SECUNDA, unde am arătat cu documente cum Vasile Turcu și Irina Bologa își bat joc de simbolul național Arcul de Triumf. Că prea rapid a luat decizia să pună pe linia de plutire clădirile patrimoniu din Capitală care se află în lucrări de  consolidare și restaurare.

Dar dacă  motivul vizitei de ieri este unul demn de agenda unui președinte, metoda prin care a înțeles Klaus Iohannis să o desfășoare este deplorabilă, degradantă și ilegală pentru cel care ne spune că face “o altfel de politică”.

Daplorabilă, pentru că Iohannis l-a invitat în suita sa prezidențială pe cel ce s-a anunţat încă din primăvară candidat din partea PNL la fotoliul de primar general al Capitalei, Cristian Bușoi. Adică președintele tuturor românilor „garantează” în fața bucureștenilor pentru Cristian Bușoi, cel care a furat startul campaniei electorale prin panourile publicitare mascate într-o așa-zisă campanie umanitară. Este de prisos să vă mai spun cine este Bușoi. Cei care au aflat de incapabilul personaj politic trebuie să-l uite imediat, iar cei care nu-l cunosc nu trebuie să-și încarce memoria cu politrucul insipid, abulic și de un caracter atât de îndoielnic încât nici el nu știe ce hram poartă. Să aibă o funcție înaltă este tot ce contează pentru yesmanul Bușoi. Cu atât mai jalnică este atitudinea președintelui Iohannis față de o campanie electorală curată, care s-a înhăitat cu un individ de teapa lui Bușoi.

Degradantă, pentru că președintele tuturor românilor a ales să-și ofere o parte din aura sa de om care face „o altfel de politică” unui politruc care face politica pe stil vechi atât de hulită de către cei care l-au votat pe Iohannis în detrimentul lui Ponta: fură, minte, dezinformează, dă mită etc. Cu atât mai mult este înjositoare atitudinea președintelui Iohannis față de cei 6 milioane de români care l-au votat, cu cât se pretează la a intra deja, după un an, într-un joc politic mocirlos.

În fine, ilegală, pentru că președintele Iohannis este garantul Constituției. Iar “Cartea cărților”, prin articolul 84, îi interzice să participe la campaniile electorale, să susțină vreun partid sau vreun personaj așa cum a făcut, pe față, cu actualul viitor candidat oficial din partea PNL la fotoliul de primar general al Bucureștilor. Cu atât mai mult este oneroasă manevra președintelui Iohannis față de o Legea fundamentală cu cât s-a dedat la activități subversive de clan politic.

kibusoi-mediafax-foto-andreea-alexandru
Președintele Iohannis s-a coborât la statutul de “tamburel” pentru ca “neprețuitul” Bușoi să vadă și el Bucureștiul de sus

Iohannis a pus ceva pe clanță

Am afirmat că președintele Klaus Iohannis ne-a mințit. De fapt, a mințit prin omisiune pentru Cristian Bușoi. După cum ne-a anunțat Vasile Blaga, “candidatul pentru București va fi desemnat în această săptămână pe baza analizei sociologice făcute și va fi anunțat vineri la Consiliul Național de Coordonare”. Iar astăzi, miercuri, PNL București trebuie să ia o decizie și să facă o propunere.

În acest context politic, președintele a fost întrebat în ce calitate se află în suita sa Cristian Bușoi, care părea sudat de Iohannis. Ușor deranjat de întrebarea pe care o aștepta, președintele Iohannis a răspuns candid: “L-am invitat să mă însoțească!” Practic, în loc să spună adevărul “L-am invitat pe Cristian Bușoi pentru că eu cred că merită să fie viitorul primar al Capitalei și vreau să arăt organizației PNL București, dar și celor doi șefi ai partidului, Gorghiu și Blaga, pe cine văd, recomand și voi susține ca primar general”, președintele Iohannis ne-a mințit precum a făcut-o vreme trei ani Victor Ponta, spunând doar jumătate de adevăr – că așa-i în politica mercantilă!

Așadar, minciuna prin omisiune aruncată românilor de președintel lor este atât de vizibilă că nu mai trebuie alte argumente. Dar oare, Iohannis se va rezuma la acestă minciună scabroasă sau se va face luntre și punte să-l vadă pe protejatul său Bușoi candidatul PNL la fotoliul de primar general al Capitalei!? Eu zic că președintele Iohannis a uitat de mesajul în urma căruia a fost ales – “o altfel de politică” – și că s-a îndrăgostit lulea de expresia “în politică este permis orice, inclusiv să-ți încalci cuvântul”.

Și, ar mai fi ceva nedemn de președintele Klaus Iohannis și de marele partid tradițional PNL: din multitudinea de membrii de partid sau de simpatizanți, Iohannis, Blaga și Gorghiu nu au găsit un bucureștean autentic pe care să-l propună din partea PNL pentru funcția de primar general al Capitalei! Atât a putut PNL! Să vină în fața bucureștenilor cu un politruc provincial insipid, incolor și inodor atât ca politician cât și ca medic!

11888525_969315409777259_4303283770848169147_o
Candidatul Bușoi a furat startul campaniei electorale iar președintele Iohannis a fost de acord

N.B. Potrivit CV-ului său, Cristian Bușoi este absolvent al Facultății de Medicină (2003), iar doi ani mai târziu al Colegiului Naţional de Apărare. Bușoi a absolvit Dreptul în 2007, apoi Institutul Diplomatic Român (2008) iar în 2013 Colegiul Național de Informații împreună cu Duicu. În 2010, Bușoi și-a luat doctoratul în sănătate publică şi management sanitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara. A căzut “pe căști” în scandalul Adrian Duicu fiind prins de procurori cu cioara vopsită! Totuși, printre tot felul de stele, cineva veghează la libertatea lui Bușoi. Căci, ce s-ar face liberalii și Capitala fără Cristian Bușoi!

Pentru cei care iubesc cu adevărat Capitala, îi invit să citească ancheta SECUNDA referitoare la situația gravă în care se află Arcul de Triumf din cauza binomului Turcu & Bologa…
879 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv